Am tot citit pe site-urile internaționale despre ZTE Nubia Z9 și am văzut pozele cu el, dar nu știam că are ecranul curbat pe laterale – oarecum ca S6 Edge, dar nu atât de pregnant, mai finuț. Dar au realizat și comenzi speciale cu degetul pe lateralele ecranului. Mi s-a părut foarte ingenioasă treaba, iar terminalul arată foarte bine, premium, solid realizat. Și are un preț excelent.

ZTE Nubia Z9
ZTE Nubia Z9

ZTE Nubia Z9

Am citit și am scris mai demult despre acest model și chiar am avut ocazia să testez modelul ZTE Nubia Z9 Mini, care este versiunea mai compactă, dar care arată excelent. Acum am reușit însă să pun mâna pe câteva modele ZTE și sunt toate interesante. Păcat că nu au ca strategie creșterea vânzărilor pe zona de terminale pentru că ar fi un jucător de top.

ZTE Nubia Z9 are dotări de top. Sunt două versiuni, una cu 32GB și 3GB de RAM și una de 64GB și 4GB de RAM. Evident, este de preferat cea mai scumpă, dar nu este obligatoriu.

Procesorul este Snapdragon 810, cu problemele deja cunoscute, dar versiunea revizuită folosită și de alți jucători mari. Ecranul este de 5.2 inch și Full HD, 424 ppi, are 4G, baterie de 2.900 mAh și cameră foto cu senzor de 16 megapixeli cu filmare 4K.

Mi-a plăcut însă foarte mult design-ul, scria cineva că seamănă cu iPhone… Ei bine, seamănă cu un iPhone 4S, dar cu ecran de 5.2 inch. Și cu ecranul curbat, cu gesturi pe laterală cum vedeți în videoclip, cu dotări hardware bune. Prețul este vreo 450 dolari.

Vouă cum vi se pare?

Video


Galerie foto

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!