Un powerbank este un dispozitiv portabil de încărcare care permite reîncărcarea diverselor gadget-uri, precum smartphone-uri și tablete (uneori chiar simultan, datorită disponibilității mai multor porturi pe un singur powerbank).

Scopul principal al powerbank-urilor este de a furniza energie gadget-urilor moderne atunci când acestea se epuizează. Aceste încărcătoare portabile sunt utile în special atunci când bateriile de telefon sunt descărcate și nu există niciun acces la o priză. Astfel, nu trebuie să-și facă griji că rămân fără energie, deoarece multe baterii externe au indicatoare luminoase care arată alimentarea lor.


Sursa
foto

A rămâne fără baterie te pune întotdeauna într-o situație dificilă. Doar imaginează-ți: pregătești o prezentare pe telefon în timp ce te îndrepți spre serviciu și bateria telefonului este descărcată; iar într-o clipă, totul se poate pierde. Și chiar și atunci când ești implicat în activități distractive, poți spune, de asemenea, că totul dispare dacă bateria se scurge. Fie o rundă întreagă, ultimul pas pentru a obține un premiu mult-dorit, sau pur și simplu, o oarecare mulțumire de sine. În acele activități care au o selecție specifică a mișcărilor de pornire și unde a face cu ochiul în momentul greșit poate strica o muncă îndelungată, cum ar fi în poker și șah, un powerbank poate fi văzut ca un colac de salvare. Acesta este unul dintre motivele pentru care cumpărarea unui încărcător portabil devine o necesitate. De asemenea, gândește-te la asta – nu întotdeauna vei găsi un punct de încărcare. În astfel de situații, ar trebui să porți un powerbank cu tine în orice moment.

Un mare avantaj al powerbank-urilor este portabilitatea lor. Nu sunt prea grele și sunt convenabil de purtat chiar și atunci când călătorești. Le poți lua cu ușurință cu tine atunci când ieși, dar nu trebuie să-ți uiți nici telefonul. Poți păstra și un powerbank în bagaje fără a ocupa prea mult spațiu, sau a adăuga prea multă greutate.

Design-ul elegant și modern al powerbank-urilor le face ușor de utilizat și se potrivesc bine cu cele mai recente telefoane de ultimă generație și alte gadget-uri. Unele mărci oferă chiar diferite culori cu modele distinctive, care arată cu adevărat unic.

O altă caracteristică excelentă a powerbank-urilor o reprezintă și porturile multiple de încărcare, prin care se pot conecta diverse gadget-uri în același timp. Această funcție îndeplinește nevoile unui om modern – cineva care poartă cu sine mai multe gadget-uri. Pot exista până la șase porturi.

Powerbank-urile pot furniza energie gadget-urilor, indiferent de marcă, atâta timp cât cablul de alimentare este compatibil cu încărcătorul portabil. Chiar și tabletele și consolele portabile de jocuri pot fi compatibile cu această sursă de alimentare. Pentru iubitorii de jocuri, descărcarea bateriei gadget-ului lor oricând și oriunde, nu va fi o problemă. Jocul lor nu va fi întrerupt, deoarece îți poți încărca rapid dispozitivul cu un powerbank.

Pe lângă aspectul atractiv al încărcătorului portabil, acesta are și o suprafață anti-zgârieturi, ceea ce îl face mai durabil. Oricine îl poate purta în geantă cu alte lucruri. Nu numai asta, plasarea unui powerbank pe o suprafață aspră nu va fi o problemă, deoarece nu va zgâria dispozitivul. Dacă pe încărcătorul portabil cad lucruri ușoare, acesta nu se zgârie ușor, dar când vine vorba de obiecte grele, se poate deteriora.

Producătorii proiectează powerbank-uri pentru a oferi utilizatorilor șanse multiple de încărcare. Un singur dispozitiv se poate încărca de până la patru ori cu un încărcător portabil de aproximativ 10 amper / oră. Cu cât capacitatea sursei de alimentare este mai mare, cu atât mai mult îți poți încărca dispozitivul. Cel mai bun powerbank poate funcționa și câteva ore în timp ce furnizează energie. În epoca actuală, în care tehnologia evoluează rapid, a avea mai multe gadget-uri este un indiciu că ești la curent cu tendințele. Adăugarea de powerbank-uri la colecția de gadget-uri este un indicator al capacității lor de a ține pasul cu cerințele sociale și tehnologice.

În ciuda aspectului elegant al powerbank-urilor și a caracteristicilor lor benefice, aceste surse de alimentare sunt foarte accesibile. Mulți producători creează acum diferite tipuri de powerbank-uri, iar acest lucru permite ca valoarea prețului gadget-ului să scadă, tocmai datorită concurenței.


Sursa foto.