Samsung și Google optimizează Nest pentru SmartThings

Samsung a anunțat astăzi un parteneriat cu Google, adăugând portofoliul de produse Nest al companiei în serviciul SmartThings, unul dintre cele mai mari ecosisteme IoT. Prin această integrare, dispozitivele Google Nest, precum termostatele, camerele și soneriile, vor primi certificarea de „Compatibile cu SmartThings” (WWST – Works with SmartThings), permițându-le utilizatorilor să-și controleze fără probleme casele […]

Cum este casa inteligentă MyHome de la Legrand și ce știe să facă

Am văzut casa inteligentă Legrand, instalată în cadrul unui proiect imobiliar inedit în Mamaia Nord – Casa del Mar, care este în curs de finalizare, realizat de De Silva Residences. Sistemul Legrand este mai eficient și mai bine realizat dacă este implementat de la începutul construcției, deși există soluții și pentru apartamentele deja finalizate.

Problema principală dacă alegeți becuri LED

De câțiva ani am trecut pe becuri eco și becuri LED, dar nu pot să nu constat că există o mare problemă cu ele. Întâi am cumpărat fix după preț, mergând în magazin și alegând cele mai ieftine becuri. Apoi am mers doar după brand, luând Philips și Osram. Dar asta nu mi-a rezolvat problema.