Inainte de urările de final de an, continui să vă împărtășesc, în mod tradițional, câteva cifre legate de blog. Vor fi materiale despre cele mai citite articole, cele mai vândute produse, cele mai comentate articole și așa mai departe. Astăzi vreau să vă arăt cele mai citite articole din 2014.

top 10

Top 10 articole

1) Cum pui Google Play pe un device Android: 112.000 de vizitatori unici. Pornit de la experiența mea cu o tabletă MediaPad. Cel mai popular articol în 2014.

2) Despre Digi Mobil Optim Nelimitat, abonamentul lansat de RCS RDS: 26.000 de unici. Pornit de la comunicatul oficial, dar construit pe experiența proprie. Se pare că RCS rămân foarte populari, deși serviciile sunt tot proaste.

3) Cum faci setările de Internet pentru Digi Mobil: 19.000 de unici. Tot de la testul RCS & RDS, terminalele care nu sunt luate de la ei nu au setările de Internet. Valul de noi clienți  a generat și mulți cititori în zona asta.

4)  Cum conectezi un smartphone la USB: 15.500 de unici. S-au vândut multe telefoane, iar multe modele smartphone ieftine nu se conectează ușor prin USB la un PC. Greu, dar se poate.

5) Încă un articol cu RCS RDS. De ce prețul mic nu contează. 15.000 de unici.

6) Review cu Orange Hiro. Anul care se încheie a adus mult interes pentru modelele ieftine – 14.900 de unici.

7) Zvonuri despre Galaxy S5 înainte de lansare, 14.000 de unici. Nici lasarea și nici review-ul nu au mai avut succesul inițial.

8) Review Prestigio Multipad 4 Diamond. Tabletă 4G ieftină, lansată la Vodafone. 13.100 unici.

9) Cum rotesc un film făcut cu telefonul? Tutorialele au avut cea mai mare căutare…. 12.900 unici.

10) Top 10 destinații în Thassos. Un articol de călătorie bazat pe experiențe personale 🙂 Tabăra foto a avut, iată, și cititori.

Clasamentul continuă cu articole despre Telekom, Allview, tutorialul WiFi realizat împreună cu TP-Link, lansarea noilor modele Yezz sau LDK, review-uri de Note și Galaxy, review cu un laptop de gaming Asus, concertul de lansare Telekom Romania, Asus Fonepad, reteaua 4G Orange, WiFree de la UPC.

Cam ăsta e publicul, cam astea sunt subiectele de interes. Nu au fost în top nici concursuri, nici articole despre restaurante, magazine sau știri despre vedete, filme.