Ce înseamnă Busola digitală a UE și care este planul cu ea

Mai mulți specialiști în IT, afaceri digitalizate, accesul la servicii publice la un click distanță, infrastructuri digitale sigure și dezvoltarea competențelor digitale în rândul populației, sunt doar câteva dintre obiectivele U.E. până în 2030. Acestea au fost organizate în jurul a patru puncte cardinale, iar întreaga strategie poartă denumirea de Busola digitală a UE, scrie […]
sameday vodafone

Sameday digitalizează activitatea cu soluții de la Vodafone România

Sameday România colaborează cu Vodafone România pentru implementarea de soluții digitale. Ele asigură o eficiență sporită a întregului proces, de la sortarea expedițiilor și până la livrare. Toate soluțiile implementate sunt conectate la o platformă unică ce asigură administrarea tuturor proceselor operaționale.

Digitalizarea este viitorul. Pandemia actuală a accelerat acest trend

Fenomenul digitalizării este tot mai accentuat în companii, instituții și în viața fiecăruia dintre noi, iar pandemia a accelerat acest trend spre viitor, a declarat Catherine Chen, corporate senior VP al Huawei. Lumea în schimbare este redefinită de cei talentați, spun oficialii companiei în cadrul European Innovation Day 2020.