Samsung a lansat aseară o serie de manuale digitale interactive pentru clasele întâi și a doua, disponibile pe generațiile de Smart TV-uri din 2014 și 2015, precum și pe tablete (în Google Play).

manuale digitale samsung

Manualele digitale Samsung sunt de limba și literatura română, matematică și limba engleză, dezvoltate împreună cu Ascendia Design și sunt acreditate de Ministerul Educației și Cercetării. Ele vor fi disponibile gratuit începând cu luna octombrie în Smart Hub și în Galaxy Apps. Conținutul manualelor digitale a fost realizat de editura Ascendia Design și Editura Edu.

Pe lângă dotarea școlilor, liceelor și universităților cu echipament tehnologic de ultimă generație, Samsung s-a concentrat, în egală măsură, și pe construirea conținutului care să le însoțească, cum ar fi software-ul educațional și cursurile de tehnologie. În acest fel, Samsung si-a propus să ofere o soluție completă și să sprijine atât elevii și studenții, cât și profesorii, pentru ca tehnologia să devină o parte integrantă a interacțiunii școlare.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!