Digi Mobil lansează 5G și în Spania

Filiala Grupului Digi din Spania a făcut încă un pas important în procesul de transformare digitală și a inaugurat serviciul de comunicații mobile 5G. Reiterează angajamentul companiei de a oferi clienților săi soluții performante, acoperire și conectivitate la cele mai avansate standarde tehnologice și la cele mai accesibile prețuri.
contact digi online

Digi promite contact online mai bun, experiențe digitale extinse

Operatorul DIGI va accelera în 2021 transformarea digitală a serviciilor și diversificarea instrumentelor și facilităților puse la dispoziția consumatorilor, în special prin intermediul site-ului comercial și al platformei online. Este unul dintre cei mai des contactați operatori pentru deranjamente și relații cu clienții.

Digi a lansat serviciile de telefonie mobilă în Ungaria

Digi Kft., filiala din Ungaria a Digi Communications N.V. care deține în România grupul Digi | RCS & RDS , a lansat azi serviciile de telefonie mobilă în Ungaria prin propria rețea. Rețeaua a fost implementată în urma unui amplu proces de investiții, planificare și implementare, derulat în ultimii 4 ani.
HBO GO

RCS RDS crește prețurile unilateral, oferă în compensare HBO Go

HBO GO devine disponibil și pentru clientii Digi TV si Digi Net, dar au anunțat asta ca să mascheze și o creștere a prețurilor unilateral. Cum au mai făcut și alții înainte. Bun, din 1 mai 2015, tarifele aferente extraoptiunilor HBO şi HBO MaxPak vor fi modificate atât pentru clienţii existenţi, cât şi pentru cei […]

Magazin Digi pe Magheru, în București

Primul magazin Digi din România a fost deschis oficial în București, pe bulevardul Magheru nr. 1. Astfel operatorul RCS RDS face încă un pas în competiția cu marile branduri. Pînă acum existau numai casierii RCS RDS unde plăteai factura și putea pleca cu un telefon sau receiver în sacoșă doar dacă aveai norocul să aibă […]