Oferte Black Friday 2019 de la Mio

Mio Technology a anunțat că anul acesta de Black Friday vor fi peste 5.000 de produse cu prețuri reduse cu până la 50%. Sunt modele din categoriile camere video auto, sisteme de navigație auto și pentru biciclete, dar și sisteme combo.

Mio MiVia Run 350 este disponibil în România

Mio MiVia Run 350, ceasul cu monitor de ritm cardiac, GPS integrat și conectivitate cu smartphone-ul, a fost lansat oficial și în România. Realizat pentru pasionații de sport și fitness, ceasul Mio poate deveni chiar antrenor personal.

Mio MiVue 792 WiFi Pro – cameră auto cu GPS

Mio MiVue 792 WiFi Pro filmează Full HD cu 60 de cadre pe secundă și este prevăzută cu GPS integrat. Camera auto are un senzor Sony Starvis, dezvoltat să surprindă imagini bune chiar și în condiții dificile de iluminare.
GPS Mio Spirit 680

Mio Spirit 680 – foarte ok

În plimbările prin țară am avut la noi trei tipuri diferite de GPS-uri. Cel integrat în telefon, cel integrat în mașină și dispozitive vândute de producătorii specializați. Pot să vă spun că navigatorul din iPhone și aplicațiile GPS se descurcă ok. Găsesc adresa (aproape totdeauna), găsesc rutele (aproape ok). GPS-ul de mașină are mai puține […]