Acer Nitro 5 AN515-45-R2X0

Acer Nitro 5 review: putere maximă într-un laptop clasic

Am testat Acer Nitro 5 (mai precis AN515-45-R2X0), un laptop dotat și puternic. Are cam tot ce-ți trebuie la capitolul putere, procesor de top, placă grafică dedicată, stocare pe SSD rapid, un ecran de calitate și baterie de mare capacitate. Dar are un preț pe măsură și design clasic de laptop serios.

Acer: laptopuri de gaming noi la CES 2022

În cadrul CES 2022 Acer a anunțat noi ediții ale laptopurilor de gaming din seriile Predator și Nitro. Vorbim despre modele precum Predator Triton 500 SE, Predator Helios 300 și Acer Nitro 5. Toate laptopurile dispun de cele mai recente procesoare Intel Core din a 12-a generație și grafică GeForce RTX seria 30, iar Acer […]

Acer Nitro 5 AN515-55: laptop de gaming puternic și accesibil

Am testat Acer Nitro 5 AN515-55, un laptop de gaming cu procesor Core-i7 și placă grafică RTX2060, destul de puternic, dar situat în zona medie de preț, fără să spargă banca. Are un design specific sistemelor de gaming, dar destul de serios și robust. Totuși, se observă plasticul dacă ești mai pretențios.

Laptopuri de gaming noi: Acer Predator Helios, Triton și Nitro

În cadrul evenimentului #NextAtAcer, compania taiwaneză a prezentat mai multe modele de laptopuri noi. Notebook-urile de gaming sunt echipate acum cu procesoare Intel Core din a 10-a generație și grafică Nvidia până la GeForce RTX 2080 Super. Aduc cele mai noi tehnologii de display, cu 240 Hz sau 144 Hz. Noua tehnologie termică Acer PowerGem […]

Laptop de gaming Acer Nitro 5: dotat și accesibil

Am testat laptopul de gaming Acer Nitro 5 (AN515-54), modelul cu placă grafică Nvidia GTX-1660 Ti. Este compact și ușor, are un design plăcut, dotări bune și este destul de accesibil din punct de vedere al prețului. Update: a venit la test și Acer Nitro 5 AN515-55.

Acer Nitro 5 review: laptop de gaming cu dotări bune

Am testat un Acer Nitro 5, pentru mine a fost primul laptop de gaming testat cu procesor AMD, respectiv AMD Ryzen 7 3700H și placa grafică Radeon RX 560X. Are dotări bune și performanțe peste medie. Am rulat pe el principalele teste hardware și are scoruri mari.
Acer Nitro 7 review (6)

Acer Nitro 7: laptop și pentru muncă și pentru gaming

Am avut ocazia să testez Acer Nitro 7, un laptop care este gândit pentru entuziaștii jocurilor video, dar nu este în seria de gaming profesionist, ci undeva la mijloc între laptopul de muncă și sistemele dedicate jocurilor. Este performant și are o nouă linie de design extrem de interesantă, iar prețul final nu este mare.

Acer Nitro 5 și 7: laptopuri de gaming performante

În cadrul conferinței anuale care a avut loc aseară la New York, Acer a anunțat cele mai noi produse din seria Nitro: modelele Nitro 5 și 7, cu Windows 10. Noul laptop Nitro 7 este destinat gamerilor obișnuiți care doresc să își îmbunătățească performanțele de gaming, în timp ce se conectează cu prietenii online. Noile […]