ads

Samsung Galaxy Xcover 6 Pro a fost lansat oficial

Samsung a anunțat astăzi oficial lansarea noului Galaxy XCover 6 Pro, un smartphone proiectat special pentru companii. E suficient de puternic pentru a susține cele mai solicitante tipuri de afaceri. Oferă mobilitate îmbunătățită, garantează performanța, securitatea end-to-end și durabilitatea, indiferent dacă angajații lucrează la birou sau sunt pe teren.

Samsung Xcover Pro 2 se pregătește de lansarea oficială

Samsung Xcover Pro 2 se pregătește de lansarea oficială, terminalul a apărut în testele Geekbench. Pentru prima dată în istorie, un telefon rezistent Xcover va adopta un procesor performant. Snapdragon 778G este mai mult decât potrivit pentru orice activitate normală.
samsung xcover 4s SM-G398FN_005_

Samsung XCover 4s a fost lansat oficial

Samsung a anunțat oficial lansarea Galaxy XCover 4s, cel mai recent produs din seria rezistentă, la aproape doi ani după Xcover 4. Disponibil în România începând cu luna august a acestui an, noul Galaxy XCover 4s dispune de o camera nouă mai actuală și de un procesor îmbunătățit, păstrându-și design-ul robust care l-a consacrat.
Samsung Galaxy Xcover 4

Samsung Galaxy Xcover 4 se pregătește de lansare

Samsung Galaxy Xcover 4 (SM-G390F) a primit o certificare de la autorități, ceea ce însemnă că a depășit faza de testare și se pregătește de lansarea oficială. Se fac aproape doi ani de la lansarea Xcover 3 și pasionații de terminale rezistente tot nu au o alternativă serioasă, doar telefoane chinezești.

Samsung Galaxy Xcover 3 – mai rezistent, slab dotat

Samsung Galaxy Xcover 3 continuă seria de terminale rezistente, dar din păcate nu depășește nivelul de „Dorel”. Spre deosebire de Xcover 2, care aducea îmbunătățiri mari față de primul model, versiunea 3 mi se pare slăbuță. Cu toate acestea, știu că are fani, așa că vă prezint toate detaliile.
samsung galaxy xcover2

Xcover 2 rezistă la apă, dar nu e subacvatic

Am avut ocazia să testez Samsung Galaxy Xcover 2, iar telefonul este ok, nu arată rău și este rezistent la apă, la praf și căderi. Dar nu este subacvatic, lucru care trebuie precizat din start 🙂 Am pus un clip cu niște teste… mai neobișnuite, parțial făcute în Divertiland (super-parc, îl recomad cu căldură). Telefonul […]