Samsung a anunțat oficial lansarea Galaxy XCover 4s, cel mai recent produs din seria rezistentă, la aproape doi ani după Xcover 4. Disponibil în România începând cu luna august a acestui an, noul Galaxy XCover 4s dispune de o camera nouă mai actuală și de un procesor îmbunătățit, păstrându-și design-ul robust care l-a consacrat.

samsung xcover 4s SM-G398FN_005_

Sunt doar puține schimbări față de generația a patra, care avea ecranul este de 5 inch cu rezoluție 720p, procesor quad-core la 1.4 GHz, 2GB de RAM, 26GB de stocare și slot de carduri, iar bateria integrată era de 2.800 mAh. Acum are același format și ecran, dar procesorul este mai nou, camera foto este actualizată, precum și sistemul de operare.

Samsung Galaxy XCover 4s marchează și întoarcerea lui Xcover Key, care permite utilizatorilor să își personalizeze aplicațiile pe care le folosesc cel mai des, de la activarea LED-ului Torch Light la declanșarea camerei foto, totul se poate face printr-o singură apăsare a unui buton. Galaxy XCover 4s aduce îmbunătățiri în utilizarea zilnică, oferind un procesor de octa 1.6GHz și un spațiu de stocare extins de 32 GB, de două ori mai mare decât varianta anterioară.

Camera foto a fost îmbunătățită și cu un senzor mai actual, de 16 megapixeli care acceptă funcționalitatea Quick Launch, permițându-vă să realizati fotografii făcând dublu clic pe butonul Acasă. XCover 4s este certificat atât cu IP681, cât și testat în conformitate cu standardul militar american2, fiind construit pentru a rezista oricărui mediu. Galaxy XCover 4s face parte din familia Galaxy.Acesta vine cu cel mai recent Android Pie OS, care oferă experiența completă Galaxy, avand incluse serviciile esențiale oferite de Samsung, cum ar fi Samsung Pay; care permite utilizatorilor să-și lase portofelele și cărțile de transport acasă datorită conectivității NFC. Galaxy XCover 4s va fi disponibil în România începând cu august 2019.

Din păcate nu avem oficial un preț Samsung Galaxy Xcover 4s.

Detalii tehnice Xcover 4s

Ecran: 5.0” HD TFT
Procesor: Exynos 7 Octa (2 x 1.6GHz + 6 x 1.6GHz)
Memorie: 3 GB RAM
Stocare: 32 GB + micro SD până la 512GB
Camera foto: 16 mpx, F1.7
Selfie: 5 mpx, F2.2
Dimensiuni: 145.9 x 73.1 x 9.7mm
Baterie: 2,800mAh (detașabilă)
Sistem de operare: Android 9.0 (Pie)