Riot Games și ESL România organizează primul mare turneu de League of Legends dedicat exclusiv echipelor românești. Finala națională a turneului va avea loc la București, pe data de 19 noiembrie 2016, locația urmând să se anunțe ulterior.

primul-turneu-national-lol

Sunt așteptate să se înscrie în competiție peste 250 de echipe.

Competiția va avea loc în două etape: una online, ce se va desfășura pe pagina oficială dedicată jucătorilor români de League of Legends, și o etapă offline. În etapa offline, se vor califica cele mai bune două echipe, ultimele rămase în urma competiției online. Premiile totale se ridică la suma de 4,000 EURO.

Înscrierile în campionat sunt gratuite, încep de astăzi și pot fi făcute aici. Pe aceeași platformă, poate fi accesat regulamentul complet al competiției, precum și detalii despre transmisiunile live ale meciurilor.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!