De azi poți să joci Minecraft gratuit online direct în browser, fără să mai descarci ceva pe telefon sau computer. Cel mai popular joc video pentru copii are o versiune specială realizată de Microsoft. Jocul a fost denumit Minecraft Clasic.

Deci dai click aici și joci direct gratuit online.

Minecraft gratis

Pentru foarte mult timp, Minecraft s-a putut juca doar pe bani cu cont special. Existau soluții de a instala Minecraft gratis, dar era vorba de piraterie, de kit-uri ilegale și APK-uri puse la dispoziția utilizatorilor fraudulos. Și cum practica asta este foarte răspândită, multe dintre aplicațiile oferite de pirați erau infectate de diverși viruși.

Deși foarte mulți copii au trecut de la Minecraft direct la Fortnite, totuși rămâne unul dintre cele mai interesante jocuri pentru juniori și unii dintre ei mai joacă uneori chiar dacă acum este clar vorba doar de nostalgie. Al meu mai joacă uneori și Roblox, dar s-a rărit și ăsta foarte tare în favoarea Fortnite. trebuie spus că faptul că jucătorii pot obține materiale din care pot face construcții în Fortnite a fost totdeauna considerat o invenție inspirată de la Minecraft, plus desing-ul în stilul jocului Microsoft. Spre deosebire de jocul-frate PUBG, care avea o grafică mai realistă, mai serioasă și nu dispunea de construcții.

Minecraft Clasic oferă 32 de blocuri diferite pentru construcții și este disponibil doar în modul Creativ. Poți face construcții și poți mina pentru resurse, dar nu sunt nici zombie, nici alte creaturi. Poți invita prieteni printr-un link special ca să jucați împreună.

La conferința recentă Microsoft, a existat o discuție despre o eventuală variantă AR pentru jocul Minecraft, care ar readuce în atenție platforma și ar putea avea un succes pe viitor. Se pare că mai multe informații oficiale vor fi disponibile pe 17 mai, când este aniversarea de 10 de ani de la lansarea Minecraft. Ca să vă imaginați cum va fi, cel mai bun exemplu de joc AR este Pockemon Go. Practic mergi cu telefonul în mână și descoperi chestii. Probabil tot minezi și construiești ceva virtual. Vedem zilele următoare.

Via: Kotaku