Am renuntat la plicticosul eRepublik, oarecum dezamagitor, si am o noua pasiune: www triburile ro. Desigur, ati vazut reclamele, daca nu ati auzit despre el. O prostioara de joc de strategie in browser. Si totusi, cine nu doreste sa fie sef de trib in Romania? 🙂 Varianta in limba romana a Tribal Wars dovedeste o traducere dupa ureche, dar pina acum nu m-am lovit de alte bug-uri. Nu gasesc niciun fan infocat care sa scrie constant pe blog despre astfel de jocuri, dar am gasit cateva resurse de informatii, strategii.

triburile

Unul dintre site-urile interesante este  TW Stats, care ofera diverse statistici despre jucatori si triburi. Am descoperit astfel ca sunt intr-un trib destul de mediocru, pe locul vreo 300 in clasament, dar am sanse sa contribui la evolutia lui, pentru ca pe continentul meu (K88) nu prea sunt triburi mari care sa domine teritoriul. Acum sunt intr-un trib din top 30. E mai interesant jocul asa.

Am gasit un blog interesant despre Triburile, dar care nu mai este actualizat recent. S-o fi plictisit omul… La inceput e frustrant ca nu poti evolua mai rapid, apoi este frustrant daca te ataca unul mai tare si ramai fara sat… Nu prea sunt alternative decat intrarea in triburi mari, unde te protejeaza ceilalti.