Asus O!Play Mini este un player de conținut multimedia pentru televizoarele HD, iar eu am avut ocazia să-l testez în combinație cu două televizoare de mari dimensiuni despre care o să vă scriu mai târziu. Deocamdată, doar despre player 🙂
Micuțul este foarte ok, mi-a plăcut cum se vede, cât de ușor s-a conectat și faptul că nu a dat nici măcar odată vreo eroare. Ăsta da gadget.

Asus O!Play Mini - USB
Asus O!Play Mini - USB

Media player

ASus O!Play este un media player capabil să recunoască o grămadă de formate audio și video, de pe un stick USB sau HDD extern. Are chiar și un cititor de carduri SD și redă filmele făcute cu DSLR-ul excepțional. Asta te ajută foarte mult dacă faci des poze și filme și ai vrea să le revezi pe un ecran mare. Mai mare decât monitorul de la PC.

De asemenea, te ajută dacă ai filmele salvate pe un HDD extern și vrei din când în când să revezi câte unul. Merg toate codec-urile și subtitrările.

Telecomanda te ajută foarte mult dacă ești la fel de comod ca și mine. Mi-a plăcut că vede subtitrările la filme și de asemenea redă filmele HD făcute cu camera video fără să aibă nevoie de alte codecuri sau bătăi de cap.

ads
O!Play video via USB
O!Play video via USB

Mai mult!
Playerul nu a avut niciodată probleme cu redarea video la modul să se blocheze, să ia pauze nedorite, să tremure imaginea. Nimic de gen. Chestie de asemenea destul de rar întâlnită. Da, recunosc, mi-a redat niște culori mai amplificate decât erau în filmare, dar chestia se poate regla.

O!Play imagini Full HD
O!Play imagini Full HD

Pe partea de sunet, niciun compromis, are Dolby TrueHD pe 7.1-canale, cred că maximum pe care poți să-l ceri.

Culmea este că poți lua O!Play cu doar 299 lei.

Galerie foto

[nggallery id=205]