Canon PowerShot SX130 IS este un aparat foto digital compact, un super-zoom de buzunar (zoom optic 12X fără să depăseașcă dimensiunile normale). Pe scurt, SX130IS este un upgrade la SX120 și aduce filmarea HD și sunet Stereo Surround, are stabilizator de imagine și tehnologii consumer precum Smart Auto, Easy Mode, procesor de imagine Digic 4, iar ecranul are diagonala de 3 inchi. Senzorul este de 12,1 megapixeli, iar imaginile arată foarte bine, mi-au plăcut culorile (galeria foto mai jos).

Canon PowerShot SX130IS

Zoom-ul optic 12x (28 – 336 mm) funcționează perfect, ca la toate modelele Canon. Butoanele de control sunt la locul lor, cei care au avut vreodata cameră foto se vor descurca ușor.

(!) Video review A20e - apasă play 😉
Canon PowerShot SX130IS butoane control

Ecranul este mare și colorat, imaginea redată este la fel de bună ca fotografia realizată. Ce să mai, se vede că e Canon.

Canon PowerShot SX130IS ecran

Nu am avut foarte foarte mult timp să mă joc cu camera, dar ce poze am făcut sunt foarte ok. Chiar și pe lumină slabă fotografiile au ieșit ok. Nu cred că făceam o poză mai bună, fără bliț, înăuntru, nici cu apratele foto avansate pe care le am la teste.

Canon PowerShot SX130IS poza

Filmarea 720p este de calitate foarte bună. Una peste alta este un aparat foto accesibil și care oferă foarte multe pasionaților.

Dacă ți-a plăcut aparatul foto, găsește-l aici la oferta >>

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.