Evolio GPS N550 mi-a lăsat o impresie foarte ok. Nu este nici super-gadgetul anului, dar nu este nici un produs care să te păcălească. Este un GPS cu funcții suplimentare, la preț ok. Ecranul, cu diagonala de 5 inchi, are însă o rezoluție modestă și se vede acceptabil. În rest s-a descurcat ok. Are procesor dual-core, Atlas V la 533 MHz, poate de-asta s-a mișcat bine. Sistemul de operare este Windows CE 6.0, are player de video, muzică, redă fotografii digitale, are chiar și jocuri dacă aveți de așteptat în mașină și vă plictisiți. Un scurt film la final.

GPS Evolio

Evolio N550 este prezentat drept produsul cel mai bun din linia companiei Televoice, care aparține lui Liviu Nistoran. Tehnologia inclusă permite atât găsirea rapidă a traseului dorit, precizie mai bună pentru localizarea destinației, dar și prelungirea vieții bateriei, cu aproape 30%.

Evolio N550 are browser pentru Internet, se conectează prin Bluetooth la telefonul mobil și poate fi folosit și ca hands free. De asemenea, poate transfera agenda de contacte din
telefon pentru a putea iniția apeluri în timpul mersului, fără a pune mâna pe telefon.

Evolio N550 meniu principal

Evolio N550 are pe lângă player de video, muzică sau jocuri, o aplicație ebook reader. Are preinsalat Reversi și alte câteva jocuri.

GPS-ul Evolio vine cu o hartă digitală Evomap 2011, nici ea nu este extraordinar de exactă, dar nici nu am avut probleme mari de a găsi destinația. Este enervant sistemul de introducere a adresei finale, dar pe de altă parte este mai bine așa, decât să scrii ce vrei și să zică că nu a găsit 🙂

Se poate conecta la PC și se pot descărca actualizări pentru hărți, informații suplimentare, puncte de interes și altele.

Prețul recomandat este de 699 lei.

Galerie foto:
[nggallery id=146]

Video: meniul și selectarea destinației pe Evolio GPS N550.