Mi-a plăcut mult televizorul 3D  – LG 42LW-5500, care este și Smart TV, are ochelari 3D fără baterii și cabluri. Un produs ieftin, dar foarte ok ca și dotări, cu o calitate a imaginii peste medie, cu design-ul clasic negru lucios.
M-am înțeles cu el din prima, și-a făcut update de soft la prima conectare la net, îl folosesc acum pentru Youtube la fel de des precum îl folosesc pentru Discovery, Nat Geo, SCI Fi sau Eurosport. Am văzut desene animate, documentare, videoclipuri, filme 3D. Toate se văd perfect.

LG 42LW-5500 Smart TV 3D
LG 42LW-5500 Smart TV 3D

Televizor 3D

M-am tot gândit, ca tot românul: merită un televizor 3D? Pot lua un Full HD la bani mai puțini. Dar după ce am pus în cumpănă argumente pro și contra, eu rămân fan 3D. Am acum un film 3D, un desen animat, un documentar cu fotbal și un album cu videoclipuri, toate 3D. UPC transmite deja 3D, presimt că Romtelecom și RCS vor adopta asta. LG a ales varianta cu ochelari fără baterie sau cabluri, nu mă deranjează deloc. De când am văzut Avatar sunt fan 3D. Nu mă doare capul, nu mă dor ochii foarte tare, mă distrează filmele făcute 3D. Ce să mai. Îmi place. În fond este 3.800 de lei cu tehnologia 3D și sunt convins că nu voi schimba televizorul la anul.

LG 42" 3D TV
LG 42" 3D TV

Am încercat să folosesc mai des convertorul 2D-3D. Ce să vezi, s-a mai deșteptat tehnologia! Merge destul de ok, face imaginea ca un acvariu, dar nu pierzi calitate. Pentru Eurosport HD merge brici, la fel pe Discovery HD, TVR HD sau HBO HD. Imaginea este excelentă.

LG Smart TV
LG Smart TV

Smart TV

Conceptul de Smart TV este foarte-foarte cool. E uber-interesant să stai pe canapea și să te benoclezi la ce scriu prietenii pe Twitter sau să te uiți pe Facebook la pozele profilelor pe care ți le recomandă ca fiind posibili prieteni 🙂 Poți să bagi un Youtube, este destul de ok, dar n-am găsit opțiunea să intru în cont ca să văd ce clipuri am eu sau similare. Ai doar search. De asemenea, partea distractivă este dacă vrei să scrii ceva cu telecomanda pe ecran.

Smart TV - tastatura
Smart TV - tastatura

Cu alte cuvinte: conceptul este ok, dai Youtube pe un ecran mai mare, ai chiar Youtube 3D. Dar cu scrisul este foarte greu. Nu cred că va prinde fără o tastatură pe măsură.

Televizor LED

Tehologia LED aduce o luminozitate mai bună pentru LCD, culori mai vii, dar de asemenea un consum redus de energie electrică. Încă un motiv în plus să cumperi un televizor LG. Modelul nu este momentan la eMAG, dar l-am găsit în destule magazine online de la 3.800 de lei. Mult mai ieftin comparat cu televizoarele firmelor rivale 🙂

De cumpărat

Televizorul costă 4.199,90 3.899,90 lei, chiar aici.

Galerie foto

[nggallery id=206]