Am primit la teste o nouă boxă portabilă pentru smartphone, printre care Jambox sau X-Mini, iar acum a venit o nouă variantă, X-Mini Kai, o super-boxă portabilă, wireless, pentru terminalele mobile inteligente. În primul rând este foarte mică și ușoară, dar asta nu înseamnă că nu oferă un sunet bun.

Boxa smartphone X-mini Kai
Boxa pentru smartphone X-mini Kai

X-Mini Kai s-a conectat foarte ușor prin Bluetooth la iPhone și a redat imediat melodia de pe telefon. Am pus clipul pe Youtube, dar să vedem dacă nu sunt probleme legate de melodiile rulate pe Trilulilu.

O veste bună ar fi de asemenea că gadgetul poate fi folosit ca hands-free în mașină sau în living. Are microfon integrat și știe să preia apelurile automat. Are și mufă 3,5 mm jack pentru playerele mai vechi sau alte gadgeturi muzicale.

Galerie foto

[nggallery id=285]

Prețul? 398 lei

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !