Review Niceboy RAZE 3 Titan

Review Niceboy RAZE 3 Titan: boxă portabilă cu putere de 50W

Am testat Niceboy Raze 3 Titan, o boxă portabilă rezistentă care are o putere de 50W. Este un dispozitiv fiabil și bine realizat, cu un sunet de calitate bună. În același timp rezistă destul de bine la tăvăleală și la apă sau praf. E bine că poți reuni mai multe boxe similare pentru o audiție […]

Sonos Roam: am testat boxa portabilă cu sunet de calitate

Sonos Roam va putea fi cumpărată în România din 20 aprilie. Ca de obicei am avut ocazia să o testez înainte și să-mi dau cu părerea despre ea. Am avut la teste și o altă boxă smart, Sonos One SL cu ajutorul căreia am creat un adevărat sistem de sunet. Nu sunt un audiofil, dar […]

Sonos Roam: boxă rezistentă portabilă

Sonos Roam a fost lansată oficial. Este o boxă smart rezistentă și portabilă. A fost concepută pentru acasă, dar este de luat și în aventură. La domiciliu se poate conecta prin rețeaua Wi-Fi. Când plecați trece automat pe Bluetooth. Are sunet puternic și clar. Va fi disponibilă în România din 20 aprilie, la prețul de […]

Sony GTK-PG10: boxă de exterior rezistentă la ploaie

Am testat Sony GTK-PG10, o boxă de exterior realizată astfel încât să fie waterproof și cu suport pentru pahare. Este un dispozitiv high-tech care se conectează la telefoane și dispozitive mobile, are și radio FM încorporat și oferă un sunet de calitate pentru curte (fără să vină vecinii că e prea mult zgomot).

Top gadgeturi Sony pentru muzică

Temperaturile din ce în ce mai mari anunță acel timp al anului când plimbările în parc, ieșirile în oraș și petrecerile pe acoperiș devin centrul de interes. Sony a selectat câteva produse pentru a face această vară memorabilă.

Ultimate Ears lansează gama de boxe Freestyle

Ultimate Ears a anunțat azi lansarea noilor modele de boxe, colecția Wonderboom Freestyle, cu sunet puternic și un stil modern. De asemenea, produsele oferă rezistență sporită la apă și un grad ridicat de portabilitate și sunt disponibile culori noi.

Idei de cadouri (II): gadgeturi și accesorii smart de la Avantree

Într-un nou episod din seria “Idei de cadouri” vă prezint niște gadgeturi și accesorii smart de la Avantree, am testat două modele de boxe, două de căști și două standuri, diferite ca idee și utilizare. O să avem un concurs în care puteți câștiga o parte din gadgeturi, vă aștept pe blog vineri.

Idei de cadouri: o boxă wireless pentru karaoke la duș

După succesul avut cu articolul în care vă prezentam idei de cadouri pentru Crăciun, am zis să continui cu astfel de produse, diferite, interesante. Primul este o boxă wireless, rezistentă la apă și dotată cu o ventuză, care poate fi folosită în baie. 

Cum arată o boxă de cameră cu putere 3000 W

Săptămâna trecută am primit un newsletter cu o boxă de cameră care are puterea de 3.000W. Dacă nu știți, un sistem normal are 50W, o instalație care sparge geamurile are 200W, iar un sistem de cinema are 1000-2000W. Boxa asta are 3.0000W și am găsit-o deja în România.

Boxe portabile Divoom: iei muzica favorită cu tine în vacanță

Am testat de-a lungul timpului multe modele de boxe portabile, majoritatea având o calitate și o putere a sunetului pe măsura dimensiunilor. De data asta am primit pentru test de la MobileDirect sun set de boxe portabile Divoom, modelul Voombox OnGo, care mi s-a părut foarte ușor de folosit, oferă un sunet de calitate bună, dar […]