Samsung Galaxy Fit este unul dintre modelele cele mai accesibile din seria smartphone cu Android. Este un telefon micuț și compact, nu este pentru heavy-users, ci pentru cei care schimbă vechiul terminal cu unul nou, eventual la ofertă. Am vrut să testez Galaxy Fit pentru a vedea dacă el se menține la nivelul seriei Galaxy sau pentru că este un telefon ieftin face rabat la calitate. I-am găsit punctele tari și punctele slabe și vreau să vă povestesc pe scurt cum mi s-a părut.
Poți lua la ofertă Galaxy Fit.

Samsung Galaxy Fit
Samsung Galaxy Fit

Samsung Galaxy Fit

Dacă sunteți obișnuiți cu super-telefoanele, atunci luați-vă gândul de la Galaxy Fit. Este un smartphone mediu, pentru cei care acum descoperă funcțiile avansate sau care au prins un smartphone din generația 2005/2007, iar acum se simte clar nevoia unui upgrade. Ce zic eu și dacă aveți un Samsung Corby din prima generație, telefonul va fi un upgrade excelent. Samsung Galaxy Fit are un preț de circa 650 de lei.

În schimb aduce un ecran fulltouch cu diagonala de 3,3 inchi, dar cu o calitate scăzută a imaginilor. Rezoluția este de 320×240 pixeli. Pentru web și email este însă ok, merg jocurile foarte ok, dar calitatea nu este aceeași cu un smartphone premium. Cei obișnuiți vor observa asta imediat.
Are un procesor la 600 Mhz, iar vestea bună este că vine cu Android 2.3, care se mișcă foarte ok. Merge bine, n-am avut bug-uri. Camera foto are senzor de 5 megapixeli, iar filmarea este ok.
Pentru stocare are inclus un card de 2GB, dar știe să recunoască carduri micro SD de pînă la 32GB. Modemul HSPA este la 7,2 Mbps, deci va merge foarte bine în orașele mari din țară. Are tehnologie WiFi și conector Micro USB 2.0, Bluetooth 2.1 stereo. Bateria este de 1.350 mAh.

Samsung Galaxy Fit
Samsung Galaxy Fit

Samsung Galaxy Fit are un design relativ ok, dar este destul de butucănos. Nu este mult mai gros decât un iPhone, dar stilul rotunjit îl face să pară rotunjor. Este însă suficient de ușor, iar exteriorul nu este tocmai de plastic ieftin, arată relativ ok.

Ca performanțe intră în seria Wildfire, Optimus One, Orange Boston și altele asemenea.

Galerie foto Galaxy Fit

[nggallery id=279]

Mergi în magazin și cumpără Galaxy Fit Este de asemenea 1 leu la abonament în oferta Cosmote.