Samsung Corby, primul telefon mobil full-touch dedicat stilului de viata al tinerilor, vine in Romania si pregateste o supriza tuturor celor care vor sa-l descopere asa cum ii sta cel mai bine: vineri, 23 octombrie, intre orele 11:00 si 18:00, in Parcul Unirii din Bucuresti, Corby te asteapta intr-o lume a culorilor, in care toti cei prezenti pot arata cat de talentati sunt atunci cand vine vorba de graffiti. Iar daca cineva demonstreaza ca se numara printre cei mai cool grafferi din Bucuresti, poate pleaca acasa cu noul telefon.
Samsung Corby va fi disponibil in Romania, incepand cu 23 octombrie, la un pret aproximativ de 160 de euro.

Samsung Corby este un telefon full – touch care pozitioneaza utilizatorii sai in centrul revolutiei sociale media, cu o paleta larga de caracteristici suport pentru retele sociale precum Facebook, Twitter sau MySpace. Noul telefon mobil urmareste strategia de comunicare a companiei “touch pentru fiecare stil de viata”, fiind un terminal dedicat de aceasta data tinerilor.

Samsung Corby, primul telefon mobil full-touch dedicat tinerilor, vine in Romania si se lanseaza cu un eveniment cu graffiti, vineri, 23 octombrie, in Parcul Unirii din Bucuresti, intre orele 11:00 si 18:00. Samsung Corby va fi disponibil in Romania, incepand cu 23 octombrie, la un pret aproximativ de 160 de euro. Din păacate mai asteptam variantele Pro si Txt.

Poți găsi Samsung Corby aici.