Cel mai subţire player lansat de Sony, Walkman A845, a ajuns şi la mine la teste, mulţumesc Sony Europe/immediate future. Cu o grosime de numai 7.2 milimetri, playerul impresionează prin tehnologie. Ecranul este OLED, are diagonala de 2,8 inchi, iar meniul este destul de simplu. Versiunea mea are memoria internă de 16 GB. Design-ul playerului este excelent, are butoanele de control aproape la fel cu telefoanele Sony Ericsson din gama Walkman. Am însă şi două probleme. Firul de la căşti mă enervează, vreau ca Bluetooth să fie ceva standard. Chiar dacă poate ar costa cu câteva zeci de euro mai mult. Produsul ajuns la teste nu are cablul de USB în pachet, iar Sony a ţinut neapărat să pună o mufă proprietară, aşa că nu îl pot înlocui cu altceva. Trebuie să fac rost de unul.

Deocamdată am testat doar radio-ul FM, singura chestie pe care o pot utiliza pînă fac rost de cablu. Sunetul este într-adevăr peste medie. Sunt curios ce părere are un medic ORL despre căştie intra-auriculare, oare nu favorizează unele infecţii? Oricum, scrie clar pe el că, folosit la volum maxim, îţi cam poate creea probleme de auz (vezi galeria foto). Eu prefer căştile normale, dar am descoperit că prefer varianta fără fire.

Căştile Sony sunt foarte bune, chiar includ tehnologie pentru blocarea zgomotelor exterioare. Abia aştept să fac rost de cablu să încarc muzică, clipuri şi poze. Sunt curios cum se văd filmele. Deocamdată nu am găsit playerul în magazinele din România.

Revin cu detalii.

[nggallery id=87]