Atât de Black Friday, cât și în week-end, reducerile continuă pe site-ul Mobile Direct. Sunt sute de oferte și reduceri reale de până la 50% la accesorii Ringke, Spigen sau VRS Design.

Reduceri la huse de telefoane mobile

MobileDirect este un retailer GSM specializat în huse pentru telefonul mobil. Au în plus și folii de protecție, dar și accesorii dedicate dispozitivelor mobile, încărcătoare, căști sau carduri de memorie. Magazinul online a lat parte iar anul acest ala evenimentul Black Friday, însă reducerile continuă în toată perioada 13-15 noiembrie 2020.

Printre produsele aflate la ofertă se numără husele disponibile pentru telefoane Apple, Samsung, Huawei sau Xiaomi, dar și produse ale unor branduri cunoscute precum Ringke, Spigen sau VRS Design.

Dacă tot vă comandați acum diverse telefoane mobile la oferta de Black Friday, este timpul să le și protejați. Pentru a alege modelul de telefon, puteți merge direct aici. Cu o investiție foarte mică puteți avea telefonul preferat ferit de zgârieturi, lovituri, protejat la căderi, praf și alte probleme. Desigur, la husă este recomandabil să se adauge și o folie de protecție.

ads

Reduceri la accesorii mobile

Pe site-ul Mobile Direct vor fi reduceri importante și la alte accesorii mobile. De pildă am găsit oferte pentru încărcătoarele auto atât de necesare. M-am uitat și la suporturi pentru mașină, întotdeauna este loc de unul nou. Eu am avut așa: întâi cu ventuză permanentă, dar s-a topit de la soare în vară. M-am chinuit să șterg lipiciul curs. Apoi am avut unul care se prinde pe aerisirea de la aer condiționat. A fost relativ ok, doar că trebuie să privești cumva sub bord pentru a vedea ecranul când utilizezi Waze sau altă aplicație de navigație. Deci pierzi contactul vizual cu drumul și poate fi periculos.

Apoi am trecut la un suport de telefon cu ventuză normală. Se prinde pe parbriz, stă tocmai unde trebuie, deocamdată nu cade. Deși mi-e frică să mă gândesc la un accident. Cert este că nu există o variantă perfectă.

Alte oferte

Am văzut de asemenea reduceri la carduri de memorie. Este un domeniu unde vei avea nevoie mereu de alte carduri. Mai ales dacă ai telefon care filmează 4K sau 8K, iar tu vrei să păstrezi toate amintirile. Memoria telefonului este deseori insuficientă. Google Photos tocmai a anunțat că nu va mai oferi stocare nelimitată. Așa că singura variantă rămâne un card de memorie sau un SSD extern de mare capacitate.