Acer a actualizat laptopurile și desktopurile ConceptD cu cele mai noi procesoare Intel Core generația 12 și grafică Nvidia RTX de ultimă generație.

Acer ConceptDLaptopuri Acer ConceptD

Laptopul ConceptD 5 (foto) include acum cele mai recente procesoare Intel Core Gen 12 și grafică Nvidia. Laptopul oferă acum opțiunea unui ecran OLED de 16 inch. Cu o grosime mai mică de 2,5 cm și un design premium, rezistent, din metal, sunt bune de utilizat în deplasare. Proiectate pentru a gestiona modelarea CAD complexă și de mari dimensiuni, precum și creare de conținut digital avansat, noile dispozitive redau fără probleme videoclipuri cu o rezoluție de până la 6K. Pot procesa fără efort animații 3D și oferă cea mai bună calitate a codificării și a imaginii pentru livestreaming.

Vin inclusiv cu procesoare Intel Core i7-12700H din a 12-a generație și cu grafică puternică RTX 3070 Ti.  Modelele Pro includ grafică RTX A5500. Acestea includ, de asemenea, până la 32 GB de memorie rapidă LPDDR5 SDRAM și până la 2 TB de stocare pe SSD NVMe PCIe Gen 4 M.2. Orificiile de admisie și evacuare a aerului amplasate strategic generează un „Vortex Flow” aerodinamic în interiorul dispozitivului, în timp ce trei ventilatoare eficiente de răcire reduc nivelul de zgomot la mai puțin de 40 dBA.

Acer a colaborat cu Nvidia pentru a oferi toate avantajele Studio pe ConceptD 5 și ConceptD 5 Pro. De asemenea, utilizatorii au acces la instrumente precum Omniverse pentru editare și colaborare 3D. Sau Broadcast pentru streaming live și Canvas pentru pictură peisagistică asistată de inteligență artificială.

ads

Ecranul OLED WQUXGA (3840 x 2400 pixeli) de 400 de niți este completat de mai multe tehnologii de culoare. Oferă o acoperire 100% DCI-P3, PANTONE Matching System (PMS), capabilități HDR și calibrare a culorilor Delta E<2. Raportul de aspect 16:10 este util pentru gestionarea aplicațiilor și a barelor de sarcini Windows din partea de sus și de jos a ecranului.

Bateria litiu-polimer de 99,98 Wh alimentează ecranul luminos și oferă o putere maximă susținută mai mare, pentru navigare web wireless de lungă durată, redare video și streaming de până la 11 ore. Oferă o gamă largă de porturi esențiale pentru crearea de conținut. Un HDMI 2.1 și un cititor de carduri SD 7.0 de dimensiuni normale facilitează conectarea la periferice și transferul rapid de conținut, în timp ce cei mai noi conectori Thunderbolt 4 și USB Type-C încarcă dispozitivele mai rapid, transferă fișierele mai repede și extind afișajul pe mai multe monitoare externe.

Trackpad-ul din sticlă Corning Gorilla Glass este cu 27% mai mare în comparație cu generația anterioară, iar un cititor de amprente integrat direct în partea superioară stângă a touchpad-ului facilitează autentificarea rapidă. Tastele de acces rapid încorporate oferă creatorilor un mod convenabil de a lucra; tasta „Snipping Tool Key” permite tăierea rapidă și partajarea unei capturi de ecran.

Desktopuri Acer ConceptD

Mini-stația de lucru ConceptD 500 și desktop-ul ConceptD 100 cu dimensiuni reduse sunt actualizate. PC-urile ConceptD sunt proiectate și optimizate pentru graficieni, designeri, proiectanți, arhitecți, dezvoltatori și alți creatori. Acestea oferă tehnologie de top, găzduită într-o estetică și un design atemporal.

Cele mai noi modele (CT500-53A) includ cele mai recente tehnologii de la Intel și NVIDIA, inclusiv un procesor Intel Core i9 din a 12-a generație și o gamă de soluții grafice puternice – fie NVIDIA RTX A4000, fie GeForce RTX 3070. Cu până la 128 GB de memorie DDR4 3200Mhz, până la 4 TB de stocare pe SSD M.2 Gen 4 și un HDD de până la 4 TB, acestea oferă toată performanța și stocarea necesare pentru cele mai solicitante aplicații de proiectare 2D și 3D care necesită resurse avansate. ConceptD 500 funcționează la rece și în liniște; admisia de aer frontală optimizează răcirea, iar nivelul de zgomot este menținut la mai puțin de 40 dbA – nivel la fel de silențios ca într-o bibliotecă.

O gamă completă de porturi pentru conectarea la periferice sunt amplasate pe partea din spate și din față a unității, pentru accesibilitate cât mai facilă. Profesioniștii pot transfera rapid fișiere cu ajutorul unui port USB Type-C (10 Gbps) sau al unui cititor de carduri SD integrat și se pot conecta rapid și sigur la internet prin intermediul conexiunii LAN de mare viteză cu viteze de până la 2,5Gbps.

ConceptD 100 este un desktop cu dimensiuni reduse, ideal pentru profesioniștii creativi din IMM-uri. Dimensiunile sale reduse și designul clasic îl fac ideal pentru orice birou sau studio modern. De asemenea, acesta dispune de un design minimalist alb, cu margini rotunde, un panou superior din lemn și o bandă luminoasă de culoarea chihlimbarului de-a lungul panoului frontal, pentru un aspect elegant și potrivit în orice context.

Cele mai recente modele (CM100-53A) oferă acum un procesor Intel Core i5 sau Core i7 din a 12-a generație și grafică NVIDIA T400 sau T10001. Suportă până la 128 GB de memorie DDR4 3200Mhz, un HDD de până la 2 TB 7200 RPM și un SSD M.2 PCI-e/Gen 4 cu până la 2 TB spațiu de stocare. Porturile din față și din spate facilitează conectarea la o gamă largă de periferice, astfel încât creatorii pot transfera rapid fișiere cu un port USB Type-C (10 Gbps) sau cu un cititor de carduri SD integrat. De asemenea, include o conexiune LAN de mare viteză cu viteze de până la 2,5 Gbps pentru o conexiune rapidă și fiabilă la internet. În plus, sistemul termic avansat îl menține rece, iar nivelul de zgomot este, de asemenea, menținut la mai puțin de 40 dbA.

Prețuri și disponibilitate

  • laptopul ConceptD 5 (CN516-73G) va fi disponibil în EMEA din luna iunie, la prețuri de la 2.399 de euro;
  • laptopul ConceptD 5 Pro (CN516-73P) va fi disponibil în EMEA din luna septembrie, la prețuri începând de la 2.599 de euro;
  • desktop-ul ConceptD 500 va fi disponibil în EMEA din luna septembrie, la prețuri începând cu 1.199 de euro;
  • desktop-ul ConceptD 100 va fi disponibil în EMEA din luna septembrie, la prețuri începând cu 999 de euro;