Acer își extinde gama de notebook-uri, desktop-uri și monitoare ConceptD pentru a oferi creatorilor performanțe și design interesant. Am văzut ieri la #NextAtAcer un notebook nou și un convertibil cu o nouă balama Acer Ezel, cu specificații impresionante și variate multiple. Trei monitoare noi și un desktop pentru studiourile de creație digitală.

Acer a anunțat ieri o nouă suită de notebook-uri, desktop-uri și monitoare premium ce extend gama ConceptD, o serie de dispozitive puternice special concepute pentru creatori.

Am văzut un demo cu ConceptD 3, un convertibil ConceptD 3 Ezel pentru creatorii aflați mereu în mișcare. Seria ConceptD include o varietate de dispozitive care se potrivesc nevoilor creative ale profesioniștilor din întreaga lume, de la studenți în design și pasionați de YouTube, la designeri CAD, editori video, ilustratori și animatori.

ads

Notebook-urile ConceptD 3 Ezel și ConceptD 3. O serie destinată studenților la design, designerilor independenți și micilor studiouri de proiectare, selecția completă de notebook-uri este suficient de puternică pentru a gestiona lucrări CAD de dimensiuni medii și complexe cu viteză și acuratețe și are ca prioritate specificațiile de performanță a afișajelor oferite. Vin cu un design mai subțire și mai ușor, cu ecrane de 14 și 15,6 inch.

Noul ConceptD 3 Ezel este un notebook convertibil, conceput pentru a oferi creatorilor de conținut cea mai intuitivă experiență posibilă. Tastele sale iluminate sunt așezate pe un șasiu integral metalic alb, cu trackpad din sticlă elegantă, care acceptă gesturi multi-finger. Balamaua Acer Ezel oferă versatilitate și eleganță, precum și posibilitatea de a comuta între șase moduri de utilizare, cum ar fi modul stand pentru desen sau modul de afișare pentru prezentări. Alte moduri de utilizare includ un mod reglabil „float”, modul laptop tradițional, modul pad și modul de partajare. Pe lângă cele 18 ore durată de viață a bateriei, specificațiile creative ale dispozitivului includ taste programabile și o suită de opțiuni de conectivitate cum ar fi un cititor de carduri SD 7.0, un port USB Type-C Thunderbolt 3, o greutate de doar 1.68 kg (14″) sau 1.95 kg (15″).

ConceptD 3 are un design atemporal și permite munca și creativitatea mobilă. Ideal pentru cei care preferă dispozitivele tradiționale și cu 20 de ore durată de viață a bateriei, acesta oferă creatorilor flexibilitatea de a edita și de a-și prezenta lucrările oriunde s-ar afla. Alimentat de NVIDIA Quadro T1000 (ConceptD 3 Pro) sau GeForce GTX 1650Ti și de noile procesoare Intel Core H din generația 10, dispozitivul este conceput special pentru a gestiona toate lucrările 2D sau 3D cu acuratețe vitală a culorilor pe un model de 14 sau 15,6 inch FHD validat PANTONE.

Desktop-ul ConceptD 100 este ideal pentru design 2D și modelare CAD 3D la nivel de începători, adresându-se nevoilor specifice ale creatorilor profesioniști și sălilor de clasă multimedia. ConceptD 100 este echipat cu un procesor puternic Intel Core din a 9-a generație și grafică NVIDIA GeForce sau Quadro, permițând creatorilor să accelereze prin sarcini și fluxuri de lucru. Acest PC cu dimensiuni reduse este echipat cu stocare până la 256GB pe un SSD ultrarapid, conectivitate completă și 32GB RAM DDR4, permițând creatorilor să utilizeze simultan toate aplicațiile esențiale, fără întârziere.

Monitoarele ConceptD CP5 și ConceptD CP3 se adresează creatorilor de grafică profesioniști, editorilor video și animatorilor care necesită un monitor performant, cu o precizie excepțională a culorilor și compatibilitate fiabilă. Seria de monitoare ConceptD CM3 se adresează în mod special designerilor grafici profesioniști și editorilor foto care își doresc un monitor care să poată afișa concepte de proiectare și conținut 3D extrem de detaliat.

Prețuri și disponibilitate:

  • ConceptD 3 Ezel va fi disponibil în EMEA din Septembrie, la prețuri începând de la 1,699 euro;
  • ConceptD 3 va fi disponibil în EMEA din Octombrie, la prețuri începând de la 1,299 euro;
  • ConceptD 100 va fi disponibil în EMEA din Iunie, la prețuri începând de la 799 euro;
  • ConceptD CM3 va fi disponibil în EMEA din August, la prețuri încpând de la 719 euro;
  • ConceptD CP3 va fi disponibil în EMEA din August, la prețuri începând de la 629 euro;
  • ConceptD CP5 va fi disponibil în EMEA din August, la prețuri începând de la 759 euro;