Am urmarit la evenimentul #nextatacer lansarea oficială a noilor produse Acer la IFA Berlin 2019, am scris în direct. Transmisia live de la eveniment poate fi urmărită în continuare mai jos.Lansările #nextataacer

Jason Chen, CEO Acer, a urcat pe scena de la IFA Berlin pentru a prezenta noile produse. Conferința este anul ăsta în noul corp inaugurat la IFA, Hub27, au o sală mai mare pentru presă.

Acer Swift 5 rămâne cel mai subțire și cel mai ușor laptop portabil, are 990 de grame, dar autonomia crește. Are doar 14.95 mm grosime. Procesorul rămâne Core i7, de generația a 10-a, iar placa video este Nvidia MX250.

Partenerii de la Intel au urcat pe scenă pentru a prezenta noile procesoare din generația a 10-a. Acer și Intel au lansat o inițiativă Project Athena, care vrea să urmeze trendurile industriei, performanță mobilă, conectivitate, dar și format mobil, ușor, compact. Urmează să anunțe noi produse cu Inteligență artificială.

Acer a îmbunătățit toată seria Swift, iar acum trec la prezentarea seriei dedicate creatorilor, ConceptD. Astăzi vor fi prezentate mai multe produse din această serie.

ConceptD 3 este un nou model pentru creatorii YouTube, cu dotări capabile de procesare, dar mai accesibil că preț, portabil și ușor, cu autonomia de 10 ore. Există actualizări și pentru modelul ConceptD 5. Partenerii Microsoft prezintă aplicațiile de pe Windows 10 pentru creatorii de conținut digital.

Lansează oficial ConceptD Pro pentru profesioniștii din domeniul digital, cu grafică 4K, monitor certificat pentru culoare, Nvidia Quadro, Windows Pro.

Vârful de gamă este ConceptD 9 Pro, cel.mai puternic laptop din gama cu RTX5000. Urcă pe scenă partenerii de la Nvidia care vorbesc despre creatorii de grafică, filme, animații.

Acer Predator Triton 300 este noua vedetă pe laptop-uri de gaming. Aduce tehnologie de top și un ecran 144 Hz, pentru pasionații de jocuri video. Un nou sistem de răcire permite creșterea voltajului cu 77%, puterea creste cu 12.5% comparat cu varianta standard. Are și Nvidia GTX1650 pentru grafică.

Alte sisteme care vor avea tehnologia nouă sunt Predator 900 so un alt laptop de gaming Helios 700. Dar va veni în toamna asta.

Predator Thronos Air este noua stație de gaming în care te așezi pe scaun și ești în mijlocul jocului pentru fanii hard-core. Anul acesta și scaunul a fost modificat pentru a face masaj pasionaților de jocuri.

Anunță și un parteneriat cu Ubisoft pentru noi jocuri și prezintă Rainbow Six Siege. A atins 50 de milioane de jucători la nivel mondial.
Acer este partener hardware și pe monitoare pentru toate competițiile Rainbow Six Siege la nivel mondial.

Ce scriam înainte de eveniment

Nu am detalii privind produsele care vor lansate, dar cu siguranță vom vedea laptopuri noi și posibil și alte lucruri, monitoare, dispozitive de gaming și altele. Am să actualizez mâine în acest articol, deci dacă reveniți aici veți putea descoperi noutățile. Conferința începe pe la 10-30 am ora Berlinului, deci 11-30 am la București.

Actualizez acest articol live.