Acer și-a extins portofoliul de desktop-uri de gaming cu noul Predator Orion 7000. De asemenea, își extinde ecosistemul de gaming cu Predator GD711, un proiector LED 4K inteligent și cu un birou de gaming Predator.

Acer a anunțat extinderea portofoliului său de gaming Predator cu noile desktop-uri din seria Predator Orion 7000, cu performanțe puternice, într-un design uimitor, precum și două proiectoare inteligente 4K de gaming. Pentru o experiență unică de joc, Acer lansează biroul de gaming Predator care oferă două opțiuni practice de suprafață și un rack de depozitare convenabil.

Predator Orion 7000 – PC de gaming cu răcire lichidă

Noul desktop puternic de gaming Predator Orion 7000 (PO7-640) oferă utilizatorilor tot ceea ce este necesar pentru a juca jocuri de ultimă generație, dar și de generație viitoare. Concepute pentru pasionații de jocuri hard-core, aceste noi PC-uri ce pot fi upgradate vor fi echipate cu cele mai noi procesoare overclockabile Intel Core din a 12-a generație, grafică până la NVIDIA GeForce RTX 3090 și memorie RAM până la 64GB DDR5-4000.

Șasiul realizat conform standardelor EMI are panouri laterale din sticlă transparentă cu două ventilatoare frontale Predator FrostBlade 2.0 de 140 mm și un al treilea ventilator pe spate Predator FrostBlade 2.0 de 120 mm care poate lumina cu o varietate de culori ARGB. Partea superioară a carcasei noului Orion 7000 are o deschidere, lucru care face posibil ca utilizatorii să înlocuiască ventilatorul de 120 mm cu unul de 240 mm, iar software-ul PredatorSense integrat permite jucătorilor să controleze iluminarea ARBG, viteza ventilatorului și overclockingul. Pentru a accentua iluminarea și designul îndrăzneț, logo-ul Predator și butonul de pornire sunt și ele iluminate în culoarea teal blue.

Dincolo de designul atrăgător există și o gestionare termică excepțională, cu cele trei ventilatoare Predator FrostBlade 2.0 menționate mai sus, pe lângă un cooler lichid AIO și un management avansat al fluxului de aer pentru a răci în mod eficient componentele sistemului. Lamele subțiri și curbate ale ventilatorului FrostBlade sunt proiectate pentru a crește lin fluxul de aer, fără a provoca turbulențe și pentru a disipa rapid căldura.

LAN Intel Killer 2.5G oferă jucătorilor un avantaj competitiv prin detectarea și prioritizarea traficului de joc față de alt trafic de pe rețea, rezultând o conectivitate mai stabilă și mai rapidă pentru jocurile online și media streaming. Tehnologiile Intel WiFi 6E (AX211) și 2×2 MU-MIMO asigură o conectivitate wireless rapidă și sigură. O bestie de gaming, Predator Orion 7000 oferă o mulțime de porturi pentru a utiliza cele mai noi accesorii. Pe partea frontală a șasiului, pentru acces rapid, se regăsesc trei porturi USB 3.2 Gen 1 Type-A, un USB 3.2 Gen 1 Type C și două mufe audio. Pe spate există trei USB 3.2 Gen 2 Type-A, un USB 3.2 Gen 2×2 Type-C, două porturi USB 2.0 și trei mufe audio.

Dispunând de spațiu de stocare amplu, platforma include un compartiment USB 3.2 Gen2 Type-C de 2,5 inci de tip swap, 2 SSD-uri M.2 PCIe 4.0 NVMe (până la 1 TB fiecare) și 2 HDD-uri SATA3 de 3,5 inci (până la 3 TB fiecare).

Proiectoarele de gaming Predator GD711 și Predator GM712

Predator GD711 este un proiector inteligent 4K de gaming compatibil atât cu consolele, cât și cu PC-urile de gaming. Proiectorul dispune de o varietate de aplicații preinstalat menite să ofere utilizatorilor acces la o gamă bogată de servicii de streaming. Predator GD711 are gamut larg de culori, care se ridică la 125% din raportul de suprafață Rec. 709, acoperind cea mai mare parte a spațiului de culoare, în plus față de o zonă semnificativă în afara acestuia, pentru a oferi jucătorilor niveluri impresionante de saturație a culorilor. Luminozitatea de 4.000 de lumeni LED, contrastul dinamic ridicat și performanța HDR10 asigură imagini clare și culori vii.

Proiectorul oferă mai multe moduri pe care utilizatorii le pot schimba în funcție de starea lor de spirit. Modul standard oferă rezoluție 4K (3840 x 2160) pentru filme și videoclipuri cu detalii clare, în timp ce două moduri de joc – unul pentru scenele luminoase, altul pentru cele întunecate – permit utilizatorilor să aleagă setări de cadre optimizate pentru estetica jocului pe care îl joacă. Predator GD711 proiectează imagini cu rate de refresh variabile de 1080p@120 Hz pentru console sau până la 1080p@240 Hz pentru PC-uri, oferind performanțe stabile, chiar și în cele mai rapide scene. În plus, cu un nivel de zgomot de doar 23 dBa în modul ECO, acest home theater gata de joc nu îi va deranja pe cei din jur.

Predator GD711 are throw ratio de 1,22, ceea ce înseamnă că acceptă o gamă largă de distanțe de proiectare. Recomandarea Acer este un ecran de 100 inch poziționat la doar 2,70 m. De asemenea, dispozitivul vine cu comoditatea unui difuzor și telecomandă de 10W care are un strat antimicrobian pe suprafața și pe butoanele sale. Fluxul de aer excelent proiectat disipă căldura, contribuind la prelungirea duratei de viață de până la 30.000 de ore. Opțiunile de conectivitate includ două porturi HDMI 2.0 pentru PC-uri și console, ieșire audio pentru un difuzor suplimentar și trei porturi USB Type-A: unul pentru dongle-ul wireless ascuns al proiectorului, unel pentru conectarea accesoriilor wireless și altul pentru ieșirea DC 5V care permite utilizatorilor să actualizeze firmware-ul. Pentru utilizatorii care preferă proiectoarele cu lampă, Predator GM712 este disponibil și cu rezoluție 4K și o luminozitate de 3.600 lumeni ANSI.

Predator Gaming Desk

Biroul impresionant de gaming Predator de 55 de inci (PGD110) oferă spațiu generos pentru un sistem de joc, un monitor, accesorii și multe altele. Jucătorii pot alege dintre două suprafețe: una elegantă, acoperită cu fibră de carbon ușor de curățat, sau alta acoperită cu un mouse pad personalizat Predator. Dotat cu spațiu de stocare amplu, biroul de gaming Predator vine cu un suport pentru stocarea gamepad-urilor, un suport pentru căști, un suport pentru pahare și o tavă ascunsă pentru adaptoarele AC. De asemenea, acesta dispune și de un decupaj special conceput pentru gestionarea eficientă a cablurilor, pe fiecare parte a biroului. Biroul este robust, având capacitatea de a susține o greutate de până la 120 kg.

Prețuri și disponibilitate:

  • Predator Orion 7000 (P07-640) va fi disponibil în EMEA din Q1’22, la prețuri ăncepând de la 2,199 euro.
  • Proiectorul Predator GD711 va fi disponibil în EMEA din luna Decembrie, la prețuri începând de la 1,499 euro.
  • Proiectorul Predator GM712 va fi disponibil în EMEA din luna Ianuarie 2022, la prețuri ăncepând de la 1,399 euro.
  • Predator Gaming Desk (PGD110) va fi disponibil în EMEA din luna Decembrie, la prețuri începând de la 229 euro.

Desktop-urile din seria Predator Orion 7000 sunt platforme premium puternice, pentru jucătorii profesioniști care au nevoie de performanțe incredibile chiar și de la cele mai exigente titluri”, a declarat Jeff Lee, General Manager, Stationary Computing, IT Product Business, Acer Inc. „Pentru a oferi această performanță superioară, suntem încântați să fim printre primele companii care aduc noile procesoare Intel Core din a 12-a generație în portofoliul nostru de produse.”

Procesoarele Intel Core de generația 12 reprezintă un salt inovator uriaș pentru performanța jocurilor și pentru memorie, I/O și conectivitate de top”, a declarat Marcus Kennedy, General Manager Gaming și Esports, Intel. „Performanțele incredibile se datorează noii arhitecturi hibride care combină două nuclee noi pentru a oferi viteze super rapide, frame-rate-uri ridicate și multi-tasking, lucruri de care au nevoie toți jucătorii moderni.