Acer a anuntat notebook-urile Predator Triton 300, Predator Helios 300 si Nitro 5 echipate cu procesoare Intel Core H-series din generatia 11 si grafica NVIDIA GeForce RTX 30, inclusiv noile GeForce RTX 3050 si GeForce RTX 3050 Ti.

 Predator Triton 300

Noul Predator Triton 300 este un notebook puternic și rezistent, cu afișaje FHD de 360Hz sau QHD de 165Hz pe un sașiu super-portabil, metalic. Predator Helios 300 este o adevărată bestie de gaming, oferind afișaje FHD de 360Hz sau QHD de 165Hz și răcire prin Acer AeroBlade 3D din a 5-a generație. Acer Nitro 5 este notebook-ul perfect pentru a intra în joc, acum cu un ecran QHD de până la 165Hz și stocare pe SSD până la 1TB Raid 0 pentru o experiență și mai rapidă.

Predator Triton 300

Cu o grosime de doar 19,9 mm, Predator Triton 300 (PT315-53) este o bestie de laptop pe care utilizatorii o pot purta confortabil într-un rucsac sau serviet[. Sașiul complet metalic al notebook-ului susține un procesor Intel Core H-series din generația 11 capabil să atingă 4,6 GHz, grafica până la NVIDIA GeForce RTX 3080 și până la 32GB de memorie DDR4. Utilizatorii au posibilitatea de a utiliza țoață aceasta putere într-una din cele doua direcții disponibile: cei care doresc că jocurile lor să prindă viață pot opta pentru un ecran QHD de 165Hz, iar cei care își doresc toate avantajele posibile pot opta pentru un ecran FHD rapid, de 360Hz. În completare, un timp de răspuns de 3 ms overdrive asigura viteze ridicate și experiențe de utilizare incredibile.

Laptopul folosește o abordare cu dublu ventilator pentru a menține temperatura optima în timp ce rulează jocuri solicitante, dintre care unul este cel mai recent ventilator AeroBlade™ 3D din a 5-a generație de la Acer. Aceste ventilatoare personalizate folosesc 89 de lamele metalice cu grosime de 0,08 mm și un design bionic care permite un aport mai mare de aer cu turbulente minime, rezultând un debit de aer cu 55% mai crescut decât un ventilator din plastic. În plus, conductele de căldură dedicate pentru răcirea procesorului, alaturi de orificiile de admisie și evacuare amplasate strategic, contribuie la maximizarea eficientei răcirii, ducând în cele din urma la o performanta sporita.

Iluminarea RGB pe 4 zone permite fiecărui utilizator să adauge un fler personal notebook-ului, iar tastele WASD și săgețile colorate fac că tastele de mișcare să iasă în evidenta. DTS® X: Ultra audio transforma orice pereche de caști sau difuzoare într-un sistem de sunet surround 360° care ajuta la evidențierea mișcărilor adversarilor sau la îmbunătățirea calității audio pentru a asculta muzica preferata așa cum iți dorești. Ethernet Intel Killer E2600G, Intel Killer Wi-Fi 6 AX1650i și Control Center 2.0 permit o latenta mai mica, iar o gama variata de porturi oferă jucătorilor o mulțime de opțiuni. Cu HDMI 2.1 pentru conectarea la un afișaj extern, o pereche de porturi USB 3.2 Gen 1 și un port USB 3.2 Gen 2, Mini DisplayPort 1.4 și USB Type-C (Thunderbolt 4) posibilitățile periferice sunt aproape nelimitate.

Predator Helios 300

Noul Predator Helios 300 vine cu tot ce au nevoie jucătorii pentru a obține victoria, începând cu cele mai recente procesoare Intel Core H-series din a 11-a generație, grafica NVIDIA GeForce RTX 3070 și până la 32GB RAM DDR4. Țoață aceasta putere este susținută de ventilatorul 3D AeroBlade™ din generația 5 de la Acer, un ventilator personalizat cu 89 de lamele metalice cu grosime de 0,8 mm care generează un flux de aer cu 55% mai ridicat decât un ventilator din plastic. Modelul de 17 inci include în plus conceptul Acer Vortex Flow Design, un model de răcire organizat strategic, conceput pentru a genera fluxuri aerodinamice, pentru a îmbunătăți răcirea procesorului și pentru a reduce temperatura la nivelul sașiului.

Aceasta putere se manifesta pe una dintre cele doua opțiuni de afișare: un ecran FHD rapid de 360Hz sau unul cu imagini impresionante QHD de 165Hz. Ambele au un timp răspuns overdrive de 3 ms așa că utilizarea oricărei variante este o experiență perfecta, fară compromisuri. Veștile bune se extind și la tastatura care a fost echipata cu 4 zone RGB și capace transparente în forma concava pe tastele WASD. Deviind de la o tastatura standard, acest notebook vine și cu o tasta Turbo pentru overclocking instant și o tasta PredatorSense™ care deschide aplicația de utilitate personalizata Predator pentru monitorizarea sau overclockarea sistemului, personalizarea iluminării RGB și multe altele.

Notebook-ul include un controller Ethernet Intel® Killer™ E2600, Intel® Killer™ Wi-FI 6 AX1650i și Control Center 2.0 pentru latente reduse și o conexiune mai fiabila, plus DTS: X Ultra. Notebook-ul oferă și o gama completa de porturi USB 3.2, inclusiv Thunderbolt™ 4 USB-C cu suport pentru funcționalitate DisplayPort și furnizare de energie. Este inclus și un port HDMI 2.1 care permite jucătorilor să se conecteze cu ușurință la un monitor extern. Un ultim detaliu: un HDD de 2 TB oferă mult spatiu pentru toate jocurile din portofoliul utilizatorilor.

Acer Nitro 5

Acer Nitro 5

Aceasta noua generație a Nitro 5 oferă performante serioase, fiind echipata cu până la cel mai recent procesor Intel Core H-series din a 11-a generație, grafica NVIDIA GeForce RTX 3070 și 32GB RÂM DDR4. Aceste specificații puternice propulsează afișajul QHD IPS de 15,6 inci (AN515-57) sau de 17,3 inci (AN517-54) al notebook-ului la o rata de refresh de 165Hz cu un timp de răspuns de 3 ms, în timp ce raportul ecran-sașiu de 80% permite jucătorilor să vadă mai multa acțiune și mai puține rame. În plus fata de viteza ridicata, Nitro 5 oferă foarte mult și în ceea ce privește stocarea: o pereche de sloturi SSD M.2 PCIe/SATA oferă până la 1TB Raid 0 sau 2TB HDD, astfel încât jucătorii să își poată pastra toate jocurile, filmele sau video-urile din stream la îndemână.

O varietate de tehnologii Acer personalizate funcționează pentru a menține sistemul la temperaturi optime – tehnologia Acer Coolboost™, ventilatoare duale, o priza de aer amplasata strategic și o evacuare cu patru orificii de aerisire ce permite o îmbunatățire cu 10% a vitezei ventilatorului și o creștere cu 9% a răcirii CPU/GPU în comparație cu modul automat. Pentru situații în care nu este necesara atât de multa putere, o tasta NitroSense dedicata oferă utilizatorilor posibilitatea de a monitoriza performanta sistemului, de a selecta dintre modurile de răcire presetate sau de a le personaliza, plus de a accesa o varietate de alte modificări ale sistemului, cum ar fi LCD overdrive sau Acer TrueHarmony™ cu 6 moduri audio diferite.

Preturi și disponibilitate:

  • Predator Triton 300 (PT315-53) vă fi disponibil în EMEA din luna iunie, la preturi începând de la 1499 euro.
  • Predator Helios 300 de 15” (PH315-54) vă fi disponibil în EMEA din luna iunie, la preturi începând de la 1699 euro.
  • Predator Helios 300 de 17” (PH317-55) vă fi disponibil în EMEA din luna iunie, la preturi începând de la 1799 euro.
  • Acer Nitro 5 de 15” (AN515-57) vă fi disponibil în EMEA din luna iunie, la preturi începând de la 999 euro.
  • Acer Nitro 5 de 17” (AN517-54) vă fi disponibil în EMEA din luna iunie, la preturi începând de la 1299 euro.