Acer Spin 7 este cel mai nou notebook convertibil care oferă conectivitate 5G cu ajutorul unui chipset Snapdragon 8cx Gen 2 5G. Acer Spin 7 are o balama care se poate roti la 360 de grade și permite utilizatorilor să aleagă modul de utilizare care li se potrivește cel mai bine. Cu o greutate de doar 1,4 kg și o grosime de 15,9 mm, dispozitivul are un șasiu elegant din aliaj de magneziu-aluminiu.

Acer Spin 7

Acer Spin 7 este echipat cu un procesor Snapdragon 8cx Gen 2 5G, care permite o durată de viață extrem de lungă a bateriei și oferă experiențe de divertisment premium. Împreună cu afișajul IPS Full HD al dispozitivului, tehnologia integrată Qualcomm Aqstic™ pentru eliminarea zgomotului (ECNS) acceptă sunet la fidelitate înaltă pentru o experiență captivantă. Acest dispozitiv cu Windows 10 Pro are o durată de viață incredibil de lungă a bateriei și consumul de energie este mai redus în modul standby, ceea ce înseamnă că utilizarea se poate întinde pe mai multe zile, fără alimentare. Un senzor de amprentă fiabil acceptă conectări mai sigure prin Windows Hello, oferind utilizatorilor siguranță suplimentară. De asemenea, aceștia se pot conecta în siguranță prin 4G/LTE și 5G fără a mai avea nevoie de rețelele Wi-Fi publice nesecurizate.

Noul notebook Spin 7 utilizează platforma Snapdragon 8cx Gen 2 5G cu modemul Snapdragon X55 5G care acceptă conectivitate 5G atât pe frecvențe mmWave cât și sub-6 GHz cu viteze de download de până la 7,5 Gbps. Acolo unde acestea sunt disponibile, utilizatorii se pot bucura de conexiuni 5G rapide și fiabile. Viteza sporită, latența redusă și independența oferite de conectivitatea 5G înseamnă că Spin 7 poate ține pasul cu cerințele afacerilor moderne. Pe măsură ce munca la distanță devine din ce în ce mai răspândită și forța de muncă se extinde, conectivitatea de mare viteză 5G permite utilizatorilor să rămână conectați pentru o productivitate eficientă în mișcare.

ads

Designul noului Spin 7 depășește forma sa atractivă și oferă utilizatorilor o varietate de moduri de utilizare: notebook, tabletă, cort și prezentare. Aceste moduri sunt posibile datorită balamalei Acer ce se poate roti la 360 de grade, care ridică ușor șasiul în modul notebook pentru a oferi o experiență de tastare mai ergonomică. Carcasa notebook-ului găzduiește și un Acer Active Stylus, un pen reîncărcabil cu 4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune care folosește Wacom AES 1.0 pentru a oferi utilizatorilor o experiență autentică pe ecranul tactil al dispozitivului.

Spin 7 este un notebook convertibil de 14 inci conceput pentru profesioniștii preocupați de stil, cu un design albastru cu accente aurii. Carcasa din aliaj de magneziu-aluminiu permite dispozitivului să cântărească doar 1,4 kg cu o grosime de 15,9 mm, făcându-l suficient de portabil pentru a fi luat oriunde. Această atenție la detalii se extinde și la afișajul IPS Full HD de 14 inci al notebook-ului, care acoperă 100% din gama sRGB, oferind culori vii și clare.

Ecranul tactil este acoperit de un strat de sticlă antimicrobiană Corning Gorilla. Un agent antimicrobian cu ioni de argint conform BPR și EPA care acoperă tastatura, touchpad-ul și suprafața înconjurătoare s-a dovedit a reduce semnificativ microbii și o largă varietate de bacterii conform protocolului de testare JIS Z 2801 și ISO 22196.