Acer Swift Edge (SFA16-41) este cel mai ușor laptop cu ecran OLED de 16 inch din lume. Modelul susține cerințele de lucru ale profesioniștilor aflați în mișcare, combinând performanța și durabilitatea. Vine echipat cu procesoare AMD Ryzen PRO 6000, Microsoft Pluton și autentificare biometrică. Are ecranul OLED 4K de 16 inch cu suport 100% pentru gama de culori DCI-P3 și luminozitate maximă de 500 nits.

Acer Swift Edge (SFA16-41)

Despre Acer Swift Edge

Compania taiwaneză a lansat oficial noul Acer Swift Edge (SFA16-41), cel mai ușor laptop OLED de 16 inch din lume. Este echipat cu procesoare AMD Ryzen PRO 6000 Series și AMD Ryzen 6000 Series și încorporează procesorul de securitate Microsoft Pluton pentru a ajuta la apărarea împotriva atacurilor din ce în ce mai sofisticate. Acer Swift Edge dispune de un ecran OLED 4K care suportă 100% din gama de culori DCI-P3 și o luminozitate maximă de 500 nits. Acer Swift Edge a primit atât premiul Red Dot 2022, cât și premiul 2022 Good Design pentru designul său.

Laptopul are o greutate de doar 1.17 kg și o grosime de 12.95 mm. Are un șasiu ultra-subțire din aliaj de magneziu și aluminiu (aliaj Mg-Al), ceea ce îl face semnificativ mai portabil și mai rezistent. Procesoarele AMD Ryzen PRO 6000 Series au până la 8 nuclee „Zen 3+” de înaltă performanță, construite pe tehnologia avansată de procesare de 6 nm. Pentru administratorii IT, tehnologiile AMD PRO oferă funcții de securitate pe mai multe niveluri.

Procesoarele integrează Microsoft Pluton, un chip de securitate conceput de Microsoft, care întărește noile PC-uri cu Windows 11 cu o protecție suplimentară pentru activele sensibile, cum ar fi acreditările și cheile de criptare. Pentru ca utilizatorii să fie și mai liniștiți, adăugarea autentificării biometrice și a unui slot Noble Wedge Lock oferă un nivel suplimentar de protecție pentru a contribui la protejarea datelor utilizatorilor și ale companiei.

Acer Swift Edge are un ecran OLED 4K (3840×2400), cu suport pentru gama de culori DCI-P3 100% de calitate cinematografică, cu o luminozitate de vârf de 500 nits. Vine cu un timp de răspuns mai mic de 0.2 ms, oferind o gamă de culori realiste și o claritate sublimă a imaginii. Laptopul are, de asemenea, un raport ecran/corp de 92% și dispune de certificările de afișare VESA DisplayHDR True Black 500 și TÜV Rheinland Eyesafe, pentru o experiență de vizionare prelungită și confortabilă.

Noul Acer Swift Edge suportă, de asemenea, următoarea generație în ceea ce privește nevoile avansate de conectivitate. Acesta oferă Wi-Fi 6E pentru conexiuni wireless de mare viteză și partajare de fișiere, precum și o experiență de streaming 4K fără probleme. De asemenea, include o ofertă generoasă de porturi esențiale, cum ar fi HDMI 2.1, două porturi USB 3.2 Gen 2 Type-C cu capacități de încărcare rapidă, două porturi USB Type-A și o mufă audio, ducând productivitatea și confortul portabil la un nou nivel.

Acer Swift Edge (SFA16-41) va fi disponibil din luna octombrie în EMEA, la prețuri începând cu 1.499 de euro.