Producătorul taiwanez a lansat azi înaintea IFA Berlin modelul Acer Switch 7 Black Edition și alte modele noi. Au prezentat și o serie de accesorii smart și proiecte privind zona Internet of Things (IoT).

Acer Switch 7 Black Edition
Acer Switch 7 Black Edition

Acer Switch 7 Black Edition

Este primul notebook 2-in-1 cu placă grafică dedicată și răcire fără ventilator. Practic este tabletă, este laptop, poți lucra la birou, poți urmări filmele pe drum. Genul de produs versatil pe care îl recomand. Are procesor Intel Core i7 de generația a opta și o placă grafică Nvidia GeForce MX150.

Conceput pentru mobilitate, noul Switch 7 Black Edition are mai puțin de 1,15 kg cu tastatura detașată. Designul subțire și ușor este completat de o carcasă rezistentă de aluminiu mat, care oferă rezistență și fiabilitate.

Switch 7 Black Edition are un ecran IPS cu diagonala de 13,5 inci și o rezoluție de 2256×1504 pixeli și stylus încorporat bazat pe tehnologia Wacom EMR, ce poate distinge 4.096 de niveluri de presiune și este sensibil la înclinație, oferind astfel sprijin pentru controlul unghiului, grosimii și umbrelor liniilor. Stylusul funcționează fără baterii.

Acer Swift 5

Noul Swift 5 este conceput pentru utilizatorii care își doresc un computer ultraportabil, dar cu performanțe bune și cu o stil. Șasiul cântărește mai puțin de 1 kg, fapt care îl face alegerea ideală pentru cei aflați tot timpul pe drum. La construcția lui au fost folosite o serie de materiale speciale: aliaj ultraușor de magneziu și litiu pentru partea superioară și cea inferioară și, respectiv, un aliaj de magneziu și aluminiu, care oferă rezistență, în zona de sprijin a palmelor.

Echipat cu procesoare Intel Core de generația a opta, Swift 5 oferă o experiență fluidă și rapidă, precum și o autonomie de 8 ore, ceea ce le permite utilizatorilor să lucreze chiar și noaptea, grație tastaturii iluminate.

Acer Swift 5
Acer Swift 5

Acer Spin 5

Ușor, portabil și spectaculos prin carcasa lui metalică, Spin 5 este echipamentul preferat al profesioniștilor, potrivit atât la birou, cât și pentru divertisment. Designul său versatil, convertibil, le permite utilizatorilor să îl folosească fără efort fie ca laptop, tabletă, ecran sau în mod cort, făcând din Spin 5 platforma perfectă pentru a crea și distribui conținut.

Versiunea cu ecran de 13 inch are greutatea de 1,5 kg și are grosimea de doar 15,9 mm, în vreme ce modelul de 15 inci cântărește puțin peste 2 kg și este cu doar 2 mm mai gros. Deși este de asemenea un echipament portabil, Spin 5 a fost gândit pentru putere de calcul: este dotat cu procesoare Intel Core de generația a opta, poate fi echipat cu până la 16GB de memorie RAM DDR4, are o autonomie de până la 13 oreiv și, opțional pentru versiunea de 15 inci, poate fi echipat cu o placă grafică Nvidia GeForce GTX 1050, pentru aplicații intensive, precum designul grafic și editarea video.

Ecranul tactil poate fi utilizat împreună cu Acer Active Stylus pentru aplicații care necesită precizie, control și un plus de ușurință în utilizare.

Acer Spin 5
Acer Spin 5

Acer Switch 7 și Swift 5 vor fi disponibile în zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) din decembrie, la prețuri ce vor începe de la 1.999 de euro (Switch 7), respectiv 1.099 de euro (Swift 5). Acer Spin 5 va fi comercializat în EMEA în septembrie, la prețuri începând de la 899 de euro (pentru versiunea de 13 inci) și de 999 de euro (în varianta de 15 inci).