HMD Global, compania care deține licența exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane şi tablete, a semnat un parteneriat exclusiv cu Zeiss care vizează obţinerea unor noi standarde în domeniul imaginii din cadrul industriei de smartphone-uri. Acest acord pe termen lung se bazează pe istoria şi expertiza acumulată împreună.

Cu ambiția comună de a duce mai departe calitatea experienţei totale în domeniul imaginii pe smartphone-uri, o experienţă derulată pe întreg spaţiul ecosistemului smartphone, de la software şi servicii până la calitatea ecranului şi designul opticii, parteneriatul înseamnă că Zeiss şi HMD Global vor stabili împreună noi standarde definitorii ale capabilităţilor foto şi vor readuce marca Zeiss pe smartphone-urile Nokia. Angajamentul de a îmbunătăți în mod constant experienţa de utilizare a camerei foto reprezintă o reflectare a valorilor comune a celor două companii – angajamentul ferm faţă de calitate, adevărata măestrie şi dorinţa de îmbunătăţire a experienţei de viaţă reală.

Relaţia dintre Zeiss şi telefoanele Nokia a început cu mai bine de zece ani în urmă și este bazată pe pasiunea comună pentru inovare şi furnizarea permanentă a celor mai bune experienţe consumatorului final. Colaborarea din trecut a însemnat realizarea unor inovaţii tehnologice precum primul telefon mobil multi-megapixel din lume şi multe alte dispozitive generatoare de standarde, de la Nokia Nseries la cele care au încorporat tehnologii Nokia PureView. Această relație reînnoită este un angajament ferm de a continua inovațiile tehnologice în anii care vin.

ads

Acest parteneriat exclusiv cu Zeiss reprezintă încă o dovadă a modului în care HMD Global colaborează cu cele mai bune şi mai respectate firme din industrie pentru a atinge perfecţiunea în fiecare aspect al proiectării şi construcţiei unui telefon, şi este totodată un angajament faţă de consumatori legat de furnizarea celei mai bune experienţe posibile în ceea ce privește domeniul imaginii pe un smartphone.

HMD Global a făcut treabă bună cu primele modele Nokia 3, 5 și 6, iar eu sunt convins că vedem anul acesta și modelele 7, 8 și 9, care vor aduce tehnologii de top. Abia aștept să le văd 🙂