Noul Alienware Aurora, lansat la aniversarea de 25 de ani a companiei, vine cu un design open air care reorganizează componentele interioare pentru o mai acces mai bun, flux de aer crescut și acustică îmbunătățită. În plus, permite o gestionare mai curată a cablurilor.

New Alienware Aurora with Legend 2.0 - b2b

Istoria Alienware

Pe 15 octombrie 1996 nu exista pe piață un computer adevărat dedicat gamerilor. Cu toate acestea, titluri extrem de populare precum Doom (1993), Civilizations II (1996) și Quake (1996) adunaseră împreună o comunitate de entuziaști ai jocurilor video, dar și tehnicieni pasionați, încântați în ceea ce jocurile pe PC aveau de oferit.

Într-un garaj lângă Miami, doi prieteni lucrau zi și noapte alegând din lăzi componente și potrivindu-le în carcase bej și dreptunghiulare de PC (considerate acum relicve antice conform standardelor actuale). Păreau niște oameni de știință nebuni care încearcă să-și perfecționeze formula secretă. Aici a fost locul de naștere, pe 15 octombrie 1996, al unei companii noi și îndrăznețe, cu viziunea de a construi computere de jocuri personalizate și de înaltă performanță pentru jucătorii de pretutindeni. Astăzi, Alienware sărbătorește cea de-a 25-a aniversare.

Alienware Aurora

Alienware Aurora, desktop flagship, a fost pionierul tehnologiei de răcire cu lichid. Când a fost lansat în 2004 a reprezentat un simbol al inovației tehnologice. De atunci a devenit desktop-ul mid-tower ales de cei mai buni gameri esports în cele mai exigente turnee cu miză mare. Astăzi a atins forma sa cea mai evoluată: Alienware Aurora reproiectat.

Imaginea de mai sus v-a dezvăluit probabil unele noutăți exterioare ușor de remarcat. Reproiectarea gândită de designeri a început din interior spre exterior, deoarece geneza desktop-urilor Alienware are la bază feedback-ul clienților.

Acest nou design open air sporește volumul intern al șasiului cu 50%, fără a extinde semnificativ amprenta generală a șasiului. Rezultatul este un flux total de aer mai eficient și un profil acustic redus, care oferă jucătorilor o experiență mai plăcută. Toate acestea oferă o creștere de 5% a performanței grafice.

New Alienware Aurora

Un spațiu mai liber nu echivalează neapărat cu un flux de aer mai bun. Contează designul termic. Cu până la patru ventilatoare de 120 mm și opțiuni de răcire cu lichid, noul Aurora profită din plin de designul open air pentru a vă menține echipamentul performant în timpul celor mai intense sesiuni de jocuri.

Aurora vine cu o eficiență mai mare a răcirii datorită introducerii de aer rece prin fantele în formă de fagure din partea din față a desktopului, deplasându-l spre placa de bază și componentele de performanță înainte de a-l evacua prin spatele șasiului.

Pentru prima dată, Alienware vine opțional cu un panou transparent în partea stângă, care oferă o fereastră pentru ca jucătorii să privească în interior și să admire o nouă placă de bază iluminată de până la opt zone unice de iluminare AlienFX personalizabile. De asemenea, nou este și un capac magnetic, opțional, care stochează bine cablurile și ascunde porturile din partea din spate.