Alienware m17 R5 vine cu noile procesoare AMD

Alienware m17 R5 vine cu noile procesoare AMD. A fost prezentat drept “cel mai puternic laptop de gaming AMD Advantage cu ecran de 17 inch”. Dell a reproiectat și optimizat seria M și seria X pentru două tipuri de jucători: cei care apreciază puterea brută mai presus de orice (seria M) și cei care acordă […]
Dell XPS 13 9300

Dell XPS 13 are versiuni noi și dotări de ultimă generație

Dell a prezentat oficial noile modele de laptopuri ultraportabile XPS 13, versiunea specială Developer Edition și modelul XPS 13 2-in-1. Sunt pentru profesioniștii care călătoresc și au nevoie de portabilitate și autonomie. Sunt actualizate cu procesoarele Intel Core din generația 11 dotate cu Xe Graphics.

Noul Dell XPS 13 a ajuns în România

Dell a anunțat disponibilitatea în România a laptopului XPS 13 9300, premiat la CES 2020 (Best in Show). Dispozitivul a intrat pe piața locală în data de 15 aprilie și poate fi comandat, momentan, pe site-ul PC Garage, iar în curând va fi disponibil și la alți parteneri Dell.

Dell Technologies: volumele mari de date devin o problemă

Am fost astăzi la o întâlnire cu oficialii Dell Technologies din România, discuția fiind despre tendințe în digitalizare și evoluții de viitor. Se spune că informația este “următorul” petrol sau aur și cine are informațiile va fi foarte bogat. Însă informațiile, la fel ca orice minereu, trebuie extrase din tone de date.

Soluții Dell pentru 5G

Am participat la o prezentare a tehnologiilor 5G de la Dell Technologies, divizia specială a companiei care include soluțiile EMC și Vmware. Am stat de vorbă cu oficialii companiei privind următoarea generație a tehnologiei mobile.
Dell Precision 7530

Dell Precision 7530: stație de lucru pentru creatorii VR

Am testat Dell Precision 7530, o stație de lucru cu procesor Intel Xeon și placă grafică Nvidia Quadro, concepută pentru realizatorii de design CAD/CAM și aplicații de tip VR sau AR. Dotat cu SSD 1TB, memorie RAM de 32GB, ecran 4K, opțiuni multiple de conectare și o baterie destul de puternică.