Alienware m17 R5 vine cu noile procesoare AMD. A fost prezentat drept “cel mai puternic laptop de gaming AMD Advantage cu ecran de 17 inch”. Dell a reproiectat și optimizat seria M și seria X pentru două tipuri de jucători: cei care apreciază puterea brută mai presus de orice (seria M) și cei care acordă prioritate mobilității, dar au nevoie și de cele mai noi tehnologii de joc (seria X). Prezentările au avut loc la CES 2022.

Modele din seria M

Alienware m17 R5 vine cu procesoare Ryzen seria 6000, grafică Radeon RX, tehnologie FreeSync Premium, SmartShift MAX, tehnologie Smart Access Memory și este primul laptop disponibil AMD SmartAccess Graphics. La acestea adăugăm tehnologia de răcire Alienware Cryo-tech, pentru a susține performanțe ridicate în sesiuni lungi de jocuri maraton, indiferent dacă e un joc indie preferat sau cel mai recent titlu AAA high-end.

Alienware m17 poate fi comandat cu tastatură “deep-click” mecanică CherryMX. Modelul mid-size Alienware m15 R7, are ecran de 15 inch, care poate fi comandat cu procesoare Intel Core H-series de a 12-a generațieși cele mai recente GPU GeForce RTX 30-Series.

Modele din seria X

Alienware x14 a fost prezentat drept “cel mai subțire laptop de până acum”. Tehnologiile de răcire Alienware Cryo-Tech optimizează performanța termică și are cea mai mare capacitate a bateriei Whr de pe un laptop de gaming de 14 inch. Duce de peste 11 ore de redare video HD.

Alienware x14 este primul laptop de 14 inch cu tehnologiile Advanced Optimus și G-SYNC de la NVIDIA. E primul laptop Alienware care utilizează porturile Type-C exclusiv ca porturi de încărcare. Sub carcasă, puteți găsi cele mai recente procesoare Intel Core H-series din a 12-a generație. Suportă GeForce RTX 3060 cu reglare a tensiunii în 7 faze.

Pentru cei care își doresc ecrane mai mari, Dell lansează Alienware x15 R2 și Alienware x17 R2. Includ un set complet nou de opțiuni grafice GeForce RTX 30 Series, procesoare Intel Core de a 12-a generație, memorie mai rapidă (care rulează acum la viteze de până la DDR5 6400Mhz), iluminare AlienFX.

Altele

Dell a mai prezentat la CES 2022 primul monitor de gaming Quantum Dot OLED. Alienware 34 Curved QD-OLED (AW3423DW) a obținut premiul CES Innovation Award Honoree. Quantum Dot OLED (QD-OLED) combină calitățile OLED cu tehnologia Quantum Dot pentru a oferi culori vibrante, reale, inclusiv o uniformitate consistentă a culorilor, un spectru larg, o luminozitate incredibilă și o fiabilitate OLED cu o garanție hardware de 3 ani care acoperă OLED burn-in.

Tehnologia ComfortView Plus, certificată TUV, reduce emisiile nocive de lumină albastră (aspect important pentru sesiunile maraton de jocuri) fără a sacrifica niciuna dintre culorile strălucitoare QD-OLED.

Căștile de jocuri Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Headset (AW920H) au primit de asemenea CES Innovation Award Honoree. Au formatul Legend 2.0, sunt cele mai confortabile căști Alienware, cu o siluetă mai subțire, cu piele ecologică și spumă cu memorie.

Mouse-ul de gaming wireless Alienware Tri-Mode (AW720M) are doar 89g. Vine cu un nou design mai zvelt, ambidextru 3D și iluminare RGB AlienFX iconică. Senzorul său optic de ultimă generație, de 26.000 DPI asigură performanța de nivel înalt pe care o așteptați de la un mouse de gaming.