AMD FreeSync 2 a fost lansată oficial la CES 2017, tehnologia promite o nouă revoluție în tehnologia gameplay-ului cursiv, va fi disponibilă în prima jumătate a acestui an. AMD va certifica monitoarele de gaming pentru o latență redusă, pixeli cu luminozitate ridicată, niveluri de negru excelente, și un gamut de culoare extins necesar High Dynamic Range (HDR).

Toate monitoarele AMD FreeSync 2 vor avea support Low Framerate Compensation (LFC). Noul API AMD pentru FreeSync 2 oferă o alternativă cu latențe reduse care transferă procesarea de la display la procesorul grafic Radeon. Tehnologia Radeon FreeSync 2 asigură de doua ori mai multă luminozitate și culoare în spectrul sRGB.

FreeSync și FreeSync 2 vor co-exista pe o varietate extinsă de ecrane pentru gameri. Toate plăcile grafice compatibile FreeSync vor avea suport și pentru FreeSync 2, inclusiv seria Radeon RX cu arhitectură Polaris care oferă suport și pentru DisplayPort HBR3 și susține rezoluții UltraHD la peste 60Hz.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!