Grupul de hackeri Anonymous spune că a descoperit informații în declarațiile NASA conform cărora Agenția Spațială Americană va anunța curând că a descoperit viață în spațiu (video la final). Se pare că a avut loc o audiere în fața Comitetului pentru Știință Tehnologie al SUA.

Credit foto: © Victor Habbick | Dreamstime.com – Aliens UFO

Anonymous susține teoriile conspirației conform cărora există viață inteligentă pe alte planete și că reprezentanți ai guvernului au intrat deja în contact cu reprezentanți ai altor civilizații, nu doar bacterii extraterestre. Cercetătorii tocmai au anunțat descoperirea a sute de noi planete asemănătoare Pămânutului.

Cei de la Anonymous ar fi obținut transcrierea unei depoziții prezentate de Thomas Zurbuchen, administrator al NASA Science Mission Directorate, care a fost audiat de Comitet în luna aprilie.

Taking into account all of the different activities and missions that are specifically searching for evidence of alien life, we are on the verge of making one of the most profound, unprecedented, discoveries in history

– a spus el. În română, zice că ținând cont de diversele misiuni care caută dovezi ale vieții pe alte planete, NASA este foarte aproape de a face una dintre cele mai importante descoperiri din istorie, fără precedent pînă acum. Cu alte cuvinte ar fi foarte aproape de a descoperi viața inteligentă pe alte planete.

Telescopul Kepler a analizat 4.034 de planete care sunt relativ similare cu Pământul, învârtindu-se în jurul unui soare relativ similar. Pînă acum, 2.335 au fost confirmate, iar 50 sunt în zone similare cu Pământul care ar favoriza apariția vieții. Pentru mine e clar că acest citat este extras dintr-un context, că omul prezenta realizările și vroia să-i asigure pe toți că sunt aproape de descoperirea unor dovezi clare de viață pe alte planete. Dar cum orice informație este astăzi scoasă din context și interpretată cum ne convine nouă, probabil vor fi multe știri astăzi care vor spune că extratereștrii au fost deja descoperiți de NASA 🙂

Video