Apple iPhone 7 vine chiar pe 7 septembrie oficial, compania a trimis invitațiile pentru eveniment.
Ca de fiecare dată, vom urmări atunci lansarea live și povestim ce și cum. Sunt tare curios câte dintre zvonurile lansate se vor confirma oficial.

apple iphone 7

Evenimentul din San Francisco începe la 10 dimineața, la noi va fi 8 seara. Dar mai vedem pînă atunci.
Eu mă așteptam ca lansarea să fie marți, pe 6 septembrie, dar se pare că n-am greșit prea tare. Probabil tocmai asocierea iPhone 7 / 7 septembrie i-a făcut pe cei de la Apple să anunțe astfel lansarea.

iPhone 7 este primul terminal care rupe ritmul, deși este o generație nouă, nu schimbă design-ul așa cum era de așteptat. De obicei doar generația S este identică la design, dar acum avem o generație nouă, 7 după 6S care nu schimbă design-ul.

Este aproape sigur că nu va avea mufă de căști 3.5 mm jack, iar detaliile tehnice sunt îmbunătățite. La iPhone 7 Plus este anunțată deja o cameră foto duală, ceva în genul LG G5 sau Huawei P9, nu știm detaliile.

Ne auzim pe 7 septembrie pentru lansare 🙂

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!