Utilizatorii care au cumpărat diverse produse Asus sunt invitați să scrie recenzii despre ele, având șansa de a câștiga premii. Vorbim despre cele mai recente plăci de bază Asus Z490, anumite plăci grafice, monitoare, routere și periferice.

Perioada promoției: campania Asus Rate Your Gear se desfășoară în intervalul 20 mai – 31 august 2020, fiind deschisă utilizatorilor Asus din întreaga lume. Evaluează Asus Z490 și alte produse: Campania celebrează seria de plăci de bază de generația următoare și îi invită pe utilizatori să scrie recenzii online și pe site-urile de socializare pentru acestea și pentru alte produse Asus.

Asus a anunțat „Rate Your Gear”, o campanie globală care îi invită pe proprietarii celor mai recente plăci de bază Asus Z490 și ai altor produse Asus selectate să scrie recenzii despre echipamentele lor. Fiecare participant la campanie care scrie o recenzie calificabilă pe o platformă eligibilă are șansa de a fi premiat – cu premii speciale care includ o placă grafică Asus ROG Strix GeForce RTX 2080 SUPER™ Advanced edition, un monitor de gaming ROG Swift XG43VQ și un monitor portabil USB Asus ZenScreen MB16AC. Printre celelalte premii oferite, în limita stocurilor, se numără genți ROG Messenger, ROG Building Blocks, ROG Luggage Belts, vouchere Gamesplanet și rambursări de bani.

Detaliile campaniei, inclusiv listele complete ale produselor și platformelor eligibile, pot fi găsite pe microsite-ul dedicat campaniei Asus Rate Your Gear. Lansarea campaniei Asus Rate Your Gear coincide cu disponibilitate pe piață a noilor plăci de bază Asus Z490 – iar aceste modele îmbunătățite sunt eligibile pentru recenziile postate în timpul campaniei.

Proiectate să suporte cele mai recente procesoare Intel Core™ de generația a 10-a, plăcile de bază de generația următoare ale Asus sunt dotate cu tehnologii AI de vârf, inclusiv AI Overclocking și AI Cooling, plus AI Networking cu tehnologie ROG GameFirst VI. Asus AI Overclocking utilizează un algoritm proprietar pentru a prezice setările optime pentru frecvențe și voltaje ale plăcii de bază, ajutând utilizatorii să împingă la maximum limitele procesorului, cu o simplă apăsare de buton. Asus AI Cooling administrează și controlează automat ventilatoarele conectate la placa de bază, pentru a asigura setări optime bazate pe nivelul de încărcare și temperatura din acel moment a sistemului. Nu în ultimul rând, AI Networking cu GameFirst VI utilizează tehnologie AI pentru a optimiza setările rețelei pentru jocuri online fluide. În mod specific și ca o noutate pentru generația Asus Z490, GameFirst VI oferă identificare și îmbunătățiri bazate pe AI, pentru a asigura o optimizare mai rapidă și mai inteligentă a rețelei.