Asus ROG Phone 2, unul dintre cele mai așteptate telefoane din toamna anului, are și o ediție specială Ultimate, care aduce maximum de tehnologie.Asus ROG Phone 2 Ultimate are tot procesorul Snapdragon 855 Plus, dar vine cu 12 GB de RAM și 1TB de evocare internă, la un preț de 1.199 euro. Prețul va varia in funcție de regiune și nu include TVA. Modelul va fi disponibil din trimestrul patru al acestui an (octombrie-noiembrie-decembrie).

Versiunea Asus ROG Phone 2 pe care o știam deja are un preț de 899 euro, foarte competitiv. Are tot 12GB de RAM și 512 GB de stocare internă.

Este a doua generație a celui mai spectaculos telefon de gaming, acum cu dotări mai bune și performanțe excelente.

Noul Asus ROG Phone 2 împrumută multe dintre ideile de la Zenfone 6, dar le îmbunătățește. De exemplu, bateria sa a crescut la 6.000 mAh, mai mult decât suficient pentru o zi de utilizare. Bine, în gaming rezistă 7 ore jumătate, deci veți avea nevoie și de accesoriul extern cu baterie pentru perioadele mai lungi. Procesorul este cel mai puternic la ora actuală, Snapdragon 855 Plus, abia confirmat de Qualcomm. Iar monstrul include acum 12GB de RAM. Modulul foto este similar cu cel de la Zenfone 6, doar că nu se mai mișcă. Camera principală de 48 de megapixelie are senzorul foto Sony atât de lăudat anul acesta. Pozele ies bune, iar imaginile de noapte excelente. Plus camera ultra-wide de 13 megapixeli care are rezultate decente.

Ecranul a crescut la 6.59 inch, probabil vom reajunge curând la 7 inch, doar că formatul nou fără margini face telefoanele mai compacte. Vorbim de un display AMOLED FHD+, cu rezoluție 2340×1080 pixeli, care are o densitate destul de bună, 391 ppi. Rata de refresh este de 120Hz, timpul de răspuns 1ms, iar ecranul are 108% DCI-P3 color gamut și suport 10-bit HDR. Este protejat de Corning Gorilla 6.

Din câte am văzut, Asus ROG Phone 2 are so accesoriile de gaming foarte populare, cooler, baterie externă, controllere și multe altele.

Abia aștept să îl testez.

Galerie foto