Laptopurile colorate Asus VivoBook S14 (M433) și S15 (M533), echipate cu procesoare AMD Ryzen, sunt disponibile de azi oficial pe piața românească.

Asus VivoBook S14

VivoBook S14 de 14 inch are o carcasă de 15,9 mm, cântărind doar 1,4 kg, în timp ce modelul de 15 inch, VivoBook S15, beneficiază de un profil de 16,1 mm și cântărește numai 1,8 kg. Disponibile în patru nuanțe diferite, care sunt completate de o tastă Enter colorată, cele două laptopuri vin echipate cu ecran NanoEdge cu rezoluție Full HD, ramele subțiri permițând încadrarea unui panou mai mare într-o carcasă mai mică. Ecranul Full HD oferă experiențe vizuale captivante, alături de unghiurile largi de vizualizare și o reproducere excelentă a culorilor. Având la bază procesoarele mobile ce urcă în gamă până la AMD Ryzen 7 4700U cu până la 16 GB memorie RAM, seriile compacte VivoBook S sunt perfecte pentru productivitate și divertisment în mișcare.

Noile VivoBook S sunt disponibile în nuanțe colorate, având carcase metalizate cu textură anodizată, cu margini tăiate cu diamant, pentru un aspect remarcabil. Marginile astfel prelucrate ale carcasei subțiri conferă un aspect zvelt laptopului și prezintă o zonă ce permite deschiderea cu ușurință a capacului. Opțiunile de culoare pentru gama VivoBook S 2020 includ Red Resolute, Gaia Green – un verde inspirat din natură, Dreamy White – un alb sofisticat și un impozant Indie Black. Fiecare model VivoBook S include, de asemenea, o tastă Enter unică, cu margini galbene, ușor de reperat. Pachetul laptopului include stickere cu desene și fraze unice, ce le permit utilizatorilor să își personalizeze mai departe VivoBook-ul.

VivoBook S simplifică portabilitatea. Modelul de 14 inch dispune de un profil de 15,9 mm și o greutate totală de numai 1,4 kg, în timp ce modelul de 15 inch beneficiază de un profil de 16,1 mm și cântărește numai 1,8 kg. Ambele modele includ o ramă subțire pentru ecranul NanoEdge pentru efecte vizuale captivante, cu unghiuri largi de vizualizare și culori excepționale.

Noile laptopuri VivoBook S au la bază procesoarele mobile AMD Ryzen 4000 cu 16 GB memorie RAM și grafică AMD Radeon, făcându-le perfecte pentru multitasking și divertismentul de înaltă definiție. Suplimentar, acestea pot fi configurate cu SSD-uri PCIe de până la 1TB.

Modulul integrat Intel WiFi 6 (802.11ax) furnizează viteze super-rapide de transfer în rețea, de până la trei ori mai rapide ca WiFi 5 (802.11ac), cu o capacitate de rețea de 4 ori mai mare și latențe cu 75% mai mici pentru a reduce cu până la 70% durata transferului videoclipurilor mari 4K UHD.

VivoBook S14 dispune de Asus NumberPad 2.0, un touchpad care poate funcționa ca o tastatură numerică, sensibilă la atingere, pentru introducerea rapidă a datelor numerice. Pentru o experiență mai bună de tastare, toate modelele VivoBook S oferă tastaturi mai mari decât media, pentru o tastare confortabilă și precisă.

Asus VivoBook S14 / S15 (M433 și M533) sunt disponibile pe piața românească la prețuri ce pornesc de la 2.699 lei (taxe incluse).