Continui astăzi să vă ofer exemple de produse care vor fi la ofertă cu ocazia Black Friday la eMAG. Sunt exemple la fel de variate ca în articolul de ieri. Pe 10 noiembrie este Black Friday, produsele vor fi la cel mai bun preț din an.
Dacă le salvați acum la favorite, vineri când începe campania veți vedea clar reducerile oferite.

SAmsung Galaxy A34 de Black Friday

Produse la ofertă de Black Friday eMAG 2023

Fac o listă cu produse care în mod sigur vor fi la cel mai bun preț vineri, informațiile provin de la sursă direct.

  • iPhone 13 – de când așteptau unii un terminal Apple mai accesibil! Este vremea reducerii acum pentru modelul iPhone 13 de bază. La lansarea din 2021, iPhone 13 a fost doar o actualizare a unui terminal deja popular. Upgrade-urile în comparație cu predecesorul său au relativ vizibile, poate mai bune decât la actualizarea la iPhone 14. Din acest motiv, modelul 2021 este încă o recomandare în 2023 când vine vorba de cumpărarea unui nou iPhone. Obțineți aproape aceeași gamă de funcții, dar la un preț semnificativ mai mic.
  • încă un smartphone Samsung beneficiază de reduceri de Black Friday. Vorbim despre un Samsung Galaxy A34, un smartphone dotat și arătos, care vine acum la un preț excelent. Găsiți pe blog un review care vă poate ajuta să vă decideți dacă este modelul perfect pentru voi sau cei dragi.
  • nu putea lipsi din campanie consola de jocuri PlayStation 5. Ar cam trebui să trec eu de la generația 4 la noua versiune. Doar că nu am avut o ocazie potrivită până acum. Am adăugat deja produsul la Favorite.
  • televizor LED Samsung UHD: este timpul pentru un model nou, chiar și eu simt nevoia de actualizare, deși abia am schimbat vechiul LCD cu un LED. E drept că eu aș trece măcar la OLED, dacă nu la MiniLED, dar asta este o altă discuție. Cert este că televizoarele cu diagonală mare, tehnologie LED și rezoluție UHD sunt extrem de ieftine. Am informații că Samsung LED 65AU7092 va fi la reducere vineri. Merită urmărit 100%.
  • A venit timpul să aibă și cel mic laptopul lui? Pentru lecțiile de la școală, pentru desene animate, pentru proiectele lui online… am și aici soluția. Lenovo V15 G4 AMN vine pe platformă AMD și aduce o eficiență maximă la un preț incredibil de bun.
  • gata, am depășit capitolul tech, acum să trecem la alte dispozitive. Pentru pasionații de gătit sănătos, Black Friday va aduce reduceri la un multicooker Tefal, care te scapă de multe bătăi de cap. Pui legumele și carnea acolo și iese o mâncare excelentă, fără să fie nevoie să urmezi vreun curs de gătit. Doar să pui programul corect.
  • la final, cui nu-i place cafeaua. Este timpul pentru un espressor nou, iar Philips au unele dintre cele mai bune modele în acest sens. Ce-mi place mie la Philips este că pui direct boabele de cafea și le râșnește atunci când face cafeaua. Așa este mult mai aromată cafeaua comparat cu capsulele. Modelul la ofertă este Philips EP2220/10.