Dacă nu ați prins nimic interesant de Black Friday și mai aveți bani puși deoparte, în perioada 26-27 noiembrie este Black Friday în China și apoi Cyber Monday. Eu am colaborat cu Gearbest și sunt ok, iar prețurile sunt foarte bune. 

black friday in china

Deja sunt cunoscuți pentru că au prețuri bune, sunt zeci de terminale smartphone la 120-150 de dolari care merită prețul, dar și tablete foarte ieftine. De exemplu, Xiaomi RedMI Note 2 va fi de Black Friday la prețul de 79,99 dolari (!). Desigur, stocul este limitat, dar notați că este limitat la niște cifre demne de China, nu ca la noi.

Pentru toți cei interesați, cei de la Gearbest oferă un cupon de discount pentru toți cei care dau share la campanie pe Facebook. Detalii sunt pe link-ul de mai sus (sau click pe poză).

În plus, aveți șansa de a participa la o tragere loto pe site-ul lor și să câștigați telefoane sau tablete la 1 cent bucata. Nu, nu este o eroare de preț, ci doar o loterie organizată chiar de ei.

Mult succes!

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!