RCS RDS anunță că Digi Mobil activează serviciul de date 4G și în banda de frecvențe 2100 Mhz (banda 1 LTE), ceea ce înseamnă că mai multe terminale vor merge pe rețeaua lor. Deocamdată utilizatorii din Oradea și Pitești se bucură de noul serviciu, dar o să vină și în București.

4g rcs rds digi mobil4g

Din ianuarie 2017, tehnologia 4G LTE în banda 2100 MHz va fi implementată gradual în oraşele: Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov (Valea Prahovei și zona Râşnov, Zărneşti, Moeciu şi Bran), Craiova, Constanţa, Iaşi și altele.

Prima etapă a noului proiect va continua până în iunie 2017, urmând să acopere și alte localități, precum și litoralul românesc, numărând peste 1100 de staţii de bază. În același timp, compania continuă şi extinderea reţelei Digi Mobil în banda de frecvențe de 2600 Mhz (banda 38 LTE), numărul de stații de bază în aceasta frecvență urmând să ajungă la aproape 1000 până la sfârșitului acestui an.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!