Digi Mobil a lansat oficial azi abonamentele sub numele Avantaj, diferite de cele din seria Optim Nelimitat. Sunt abonamente accesibile cu prețuri între 2 și 5 euro lunar, cu minute, dar și internet mobil în pachet. 

 

digi mobil rcs rds

RCS & RDS spune că abonamentele Avantaj aduc pentru clienții existenţi de servicii fixe Digi acces gratuit telefoane mobile din gama producătorilor Allview (Allview M8, Allview A5 Easy, Allview P5 Life) şi Lenovo (Lenovo A1000 şi Lenovo A2010).
Avantaj 2 oferă 200 de minute în reţelele mobile şi fixe naţionale şi internaţionale, 100 de SMS-uri în reţeaua Digi Mobil, internet mobil de până la 3 GB/lună, precum şi 200 MB/lună pentru date mobile în roaming naţional. Costă doar 2 euro/lună (TVA inclus). După consumarea minutelor incluse în abonament, se aplică un tarif de 0,01 euro (fără TVA)/apel/SMS pentru reţelele fixe şi mobile naţionale şi între 0,01 şi 0,07 euro (fără TVA)/apel/SMS pentru destinaţiile internaţionale. La activarea Avantaj 2, clienţii pot cumpara un telefon Allview M8 cu doar 20 lei (TVA inclus), daca au cel puţin un serviciu fix Digi.

Avantaj 3 include 300 de minute în reţelele mobile şi fixe naţionale şi internaţionale, 100 de SMS-uri în reţeaua Digi Mobil, internet mobil de până la 4 GB/lună şi 200 MB/lună pentru date mobile în roaming national. După consumarea minutelor incluse în abonament, se aplică aceleaşi tarife ca la Avantaj 2. Tariful lunar pentru Avantaj 3 va fi de 3 euro/lună (TVA inclus). Clienţii existenţi care au cel puţin un serviciu fix Digi şi contractează Avantaj 3 pe o perioada de 24 de luni, primesc gratuit unul dintre telefoanele Allview M8, Allview A5 Easy sau Lenovo A1000.

Avantaj 5 are un pachet de 500 de minute în reţelele mobile şi fixe naţionale şi internaţionale, 100 de SMS-uri în reţeaua Digi Mobil, internet mobil de până la 5 GB/lună şi 200 MB/lună pentru date mobile în roaming naţional. După consumarea minutelor incluse, se aplică aceleaşi tarife ca la abonamentele Avantaj 2 şi 3. Tariful pentru Avantaj 5 va fi de 5 euro/lună (TVA inclus). Contractarea pachetului de servicii Avantaj 5 pe 24 de luni, le aduce gratuit clienţilor existenţi de servicii fixe din portofoliul Digi (cel puţin un serviciu), unul dintre telefoanele Allview P5 Life sau Lenovo A2010.

RCS & RDS a amintit azi de asemenea despre campania promoţională de Sărbători, prin care utilizatorii care îşi portează numărul în reţeaua Digi Mobil, vor beneficia de o reducere de 50% din costul abonamentului, pe o perioadă de 6 luni (până la 31 decembrie 2015).