RCS RDS a anunțat o ofertă pentru abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat, care are un preț de 2,9 euro/lună (TVA inclus), dacă luați 4 abonamente. Sunt 1.2 utilizatori ai acestui tip de abonament.

digi-mobil-optim-nelimitat

Dacă aveți unul singur, el costă 4.84 euro pe lună, iar pentru două tariful este 3.87 euro. Clienții cu trei abonamente au 3.22 euro, iar cei cu 4 plătesc 2.9 euro. RCS RDS asigură că toți clienții Digi Mobil vor beneficia de noile tarife.

Digi Mobil Optim Nelimitat asigură convorbiri de voce și internet mobil nelimitat, dar ca și la ceilalți este cu steluță. Nu mai știu cât include Optim Nelimitat, dar parcă era o limită de 5GB, după care navighezi, dar fără viteză, cu 128kbps.

Traficul de date mobile în reţeaua 4G Digi Mobil va creşte la 50 GB/lună pentru toţi clienţii cu abonament Avantaj și Optim, în perioada 1 noiembrie 2016 – 31 martie 2017. În același timp, toate pachetele de servicii mobile cu SIM-uri de voce pe bază de abonament, noi sau existente, vor beneficia permanent de un trafic de date mobile în reţeaua 4G de 30 GB/lună, după perioada promoțională.