Telekom Romania anunţă organizarea primului Hackathon Telekom, un maraton de programare dedicat celei mai noi platforme lansate pentru afacerile și consumatorii din România: LocalHub. Hackathonul se va desfăşura în perioada 2-3 aprilie 2016, la TechHub București.

hackathon telekom

Echipele formate din developeri şi designeri sunt provocate să dezvolte o aplicaţie nouă și interesantă, pentru terminale mobile,  care să pună în valoare serviciile LocalHub. Echipa câştigătoare va semna un contract cu Telekom Romania pentru finalizarea şi lansarea aplicaţiei pe piaţă.

Dezvoltarea aplicației vizează două direcţii – să ajute utilizatorii să descopere cele mai bune afaceri din oraşul lor, respectiv să vină în întâmpinarea reprezentanţilor mediului de afaceri. Echipele participante trebuie să prezinte o aplicaţie demo dezvoltată pe sisteme de operare Android şi iOS, precum și un document în care să descrie produsul dezvoltat. Juriul, format din specialişti Telekom Romania, va analiza atât elementele de grafică, cât şi elementele tehnice ale aplicaţiei, îi va testa funcţionalităţile şi va stabili care sunt etapele următoare pentru echipa câștigătoare.

Concursul se adresează celor pasionaţi de dezvoltarea de aplicații mobile, atât developeri, cât şi designeri, care se pot înscrie individual sau pe echipe. Chiar dacă aplicaţia nu va fi finalizată, juriul va desemna cel mai bun început, echipa câştigătoare urmând să lucreze la aplicaţie până la finalizarea acesteia împreună cu echipa Telekom Romania.

Înscrierile la Hackathon-ul Telekom Romania se fac la adresa de email [email protected] în perioada 8 – 28 martie 2016.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!