Orange și Profero aduc aplicația My Heartbeats la Euro 2016. Dezvoltată inițial pentru Valentine’s Day, aplicația Orange este acum folosită pentru a trimite bătăile inimii pentru echipa României.

Aplicatie Profero pentru Orange - My Heartbeats for Football

My Heartbeats for Football a fost dezvoltată de Profero pentru Orange. Noua aplicație îi îndeamnă pe suporterii români să trimită, alături de sunetul inimii lor, un mesaj de încurajare pentru favoriții de la Euro 2016.

My Heartbeats for Football poate fi descărcată din magazinele de aplicații de către orice posesor de smartphone, indiferent de rețeaua din care face parte, și funcționează într-un mod similar cu My Heartbeats, fiind adăugat un pas nou – transmiterea mesajului fiecărui suporter, care apare pe un site. Orice mesaj aprobat și publicat pe stadionul virtual Orange intră în tragerea la sorți pentru un kit de suporter UEFA EURO 2016. Orice client Orange primește net pentru fiecare bătaie de inimă, la primele 2 mesaje de susținere trimise.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!