Am câteva idei despre cum puteți vedea online meciul România – Elveția la Euro 2016. Am scris deja principalele idei în articolul despre România-Franța, dar am primit și alte sfaturi noi.
dreamstime_s_58918016
Credit foto: © Szirtesi | Dreamstime.com – Romania UEFA Euro 2016

E adevărat, cel mai simplu este să vedeți online meciul România-Elveția la Pro TV astăzi de la ora 19-00. Dar cum vezi Pro Tv online? Circulă pe Internet informații despre diverse playere gratuite cu care poți vedea Euro 2016 sau cu care poți vedea online Pro TV pentru a prinde meciul România-Elveția. Din păcate, părerea mea este că e vorba doar de mici păcăleli, care trimit utilizatori pe site-uri care plătesc pentru fiecare click de reclamă. Am testat cam primele 10 rezultate din Google și toate sunt țeapă. Fie nu transmit absolut nimic dintre posturile TV importante la Euro 2016, fie nu au deloc un serviciu TV online, doar reclame.

Eu cred că cea mai ieftină soluție este Voyo pentru a vedea online ProTV. Cum scriam mai devreme, aproape fiecare operator telecom are și soluție pentru a vedea online. Dacă nu ai niciun serviciu din România, poți apela la aplicația Dolce Sport, cu un abonament de 5 euro. Este oricum mai puțin decât biletul la meci.

Am testat astăzi și varianta cu Sopcast care circulă pe net. Din păcate, dacă nu ai și adresa corectă, nu merge. Am testat câteva adrese găsite pe forumuri, niciuna nu era activă. De asemenea, un spam enorm cu link-uri ad fly și bannere bet365 care este și interzis în România, dar reclamele sunt active și se deschid în continuare.

Aveți și alte idei cum poate fi văzut online meciul România – Elveția?